Mit érdemes telepiteni, win8.1 vagy win10?
Ha legalább 2-4 magos a proci, van 4-8gb ram, és egy ssd drive akkor windows 10 pro a jó választás.
2 magos proci necces, de elviszi. négy gb ram is necces, de eldöcög vele. Viszont az ssd létszükséglet főleg akkor, ha kevés a memória. sima vinyón ez a rendszer kínosan lassú pl. egy win7 hez képest.
A win8.1 semmivel nem jobb és kiforrottab, mint a win 10 es. Gyorsabb sem lesz. A win7 is csak régebbi konfigokon fut jobban, egyébként felejtős.
(tudom a fanok le fognak minuszolni, de ez van)
szerintem a win10pro val jobban jársz. Kb 2000 forint körül kulcsot is vehetsz hozzá a neten és legálisan használhatod.
Az attól is függ mire használod. Játszani nem fogsz vele az tuti. Netezni még elmegy, ha nincs túl sok tab nyitva.
szerintem a 10 es jobb. talán egy picivel több helyet foglal, de az erőforrás igénye nem magasabb szerintem.
szerezz még mellé 4 gb ramot, nagyot dob rajta.
+4GB RAM-al én is a 10-et javaslom. Valamint a 2004-es verzióban már elég szépen fut a 10 is egy 7200RPM-es HDD-vel.
Én 4GB RAM-al hajtok 8.1-et és csak játék/frissítés és persze sok böngésző oldal után tudom elérni a 2+GB kihasználtságot.
"Az attól is függ mire használod. Játszani nem fogsz vele az tuti."
Én 2 mag 2 szálas pentiummal 8gb rammal, hdd-s géppel játszok GTA V-öt, Forniteot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!