Hogyan tudom ezt kikapcsolni (Windows 10/Edge)?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Újratelepítettem a Windowst. Ha alvóba teszem, majd felélesztem a bejelentkezés képernyőn rányomok a "Bejelentkezés" gombra, akkor bejelentkezik az asztalra, egyúttal megnyílik az Edge, ezzel az oldallal.
Most lett elegem ebből. Hogyan lehet ezt kikapcsolni? Edgeben nem találtam meg. Nem alapértelmezett böngésző.
Köszönöm!
2020. jún. 8. 14:38
21/22 anonim válasza:
Szia szakértő srác! Hiányozni fogsz. Feküdni kell, vagy anyuék azt mondták, vagy már el is zárták a netet.
22/22 anonim válasza:
Esetleg elismerje tiéd, hogy:
1.) Tévedtél
2.) Még sem értesz annyira hozzá
Miután minden jel arra mutat, hogy az ég világon semmilyen problémát nem okoz az alvó állapot a számítógépnek. Mondjuk te nem az a fajta vagy, aki hajlandó elismerni, hogy tévedett, hibázott. Ilyen a fajtád, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!