Hogyan tudom ezt kikapcsolni (Windows 10/Edge)?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Újratelepítettem a Windowst. Ha alvóba teszem, majd felélesztem a bejelentkezés képernyőn rányomok a "Bejelentkezés" gombra, akkor bejelentkezik az asztalra, egyúttal megnyílik az Edge, ezzel az oldallal.
Most lett elegem ebből. Hogyan lehet ezt kikapcsolni? Edgeben nem találtam meg. Nem alapértelmezett böngésző.
Köszönöm!
2020. jún. 8. 14:38
11/22 anonim válasza:
Forever alone vagyok xd de am rp fan vok es hat tole "ideztem" azt hogy tonkre bassza a géped. Az a srac nagyon ert a gepekhez amugy
12/22 anonim válasza:
Kettes, alvó tönkrekúrná a gépet? Ezt most hallom először, pedig pár éve én is nyomom az ipart. Akkor hibernálást, hibersys mentést miért találták ki? Ilyen hülyék voltak a fejlesztők? Mesélj még, hogyan teszi tönkre a gépet, hmm!? Meg ha te ilyen nagy szakértő vagy, akkor megmutathatnád, hogy milyen géppel tolod, egy Aida képernyőmentéssel. Köszike!
14/22 anonim válasza:
Ja, az a kisgyerek ért hozzá. Lehet vagy húsz éves az is.
15/22 A kérdező kommentje:
Oké, értjük, hogy RP's Liar szerint ez tönkreteszi a gépet. De TE írd le, hogy MIÉRT teszi tönkre. MI FOG TÖRTÉNNI a géppel, ha sokat le van küldve alvóba! Várjuk a választ!
2020. jún. 8. 23:17
16/22 A kérdező kommentje:
Rá is kerestem, semmit nem találtam arról, hogy ártana az alvó állapot a gépnek. Igazából pont az ellenkezőjét írják mindenhol, hogy semmi baja nem lesz tőle. Te tényleg értesz hozzá, jól írtad...
Most már én is kíváncsi vagyok rá, hogy milyen géped van, hogy ekkora "szakértő" vagy. Várom azt az AIDA képet.
2020. jún. 8. 23:24
17/22 anonim válasza:
Az nem szamit, milyen gepem van, (r3 1200, asrock b450m pro4, 2x4 gb patriot viper 3k mhz, szar vifeokartya) de elozo gepem ugy ment tonkre, hogy miutan el kezdtem altatgatni, fokozatosan belassult, es eg,szercsak nem indult el .
18/22 anonim válasza:
Az valószínűleg azért történt, mert az a géped is akkora szar volt, mint ez a mostani. Szólj a szüleidnek, hogy következőleg komolyabbat vegyenek neked. Már ha van rá pénzük.
19/22 A kérdező kommentje:
Íme:
és íme:
és íme:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
Hány cikk kell még?
2020. jún. 8. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!