Netről letöltött fájlokra automatikusan tiltást tesz a Windows 7. Hogy lehet ezt kikapcsolni?
Csoporházirend-szerkesztő: indítasz egy parancssort (rendszergazdaként), és beírod, hogy: gpedit.msc (enter).
Itt Felhasználó konfigurációja; Felügyeleti sablonok; Windows összetevők; Mellékletkezelő. Ott (jobb oldalt) lesz egy olyan, hogy "Ne őrizze meg a szónainformációkat fájlmelléékletekben". Arra duplán katt, és "Engedélyez", majd pedig Ok.
Bár ha "régebben ez nem volt", akkor lehet, hogy más a hiba (telepítettél, vagy települt valamilyen kétes szoftver?).
Azt nem tudom, hogy ki lehet-e kapcsolni vagy sem, bár erre vonatkozólag szolgált válasszal az előttem válaszoló. Annyit tudok, hogy amióta az eszemet tudom és Windowst használok (XP-től kezdve), azóta ez így van. Én is mindig úgy oldottam meg, hogy jobb klikk, tiltás feloldása, mentés és meg is van a fájl, sosem éreztem ezt nyűgnek vagy tehernek. Bár kinek mi.
Próbáld ki azt a csoportházirend-szerkesztős módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!