Hogyan tudom ezt kikapcsolni (Windows 10/Edge)?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Újratelepítettem a Windowst. Ha alvóba teszem, majd felélesztem a bejelentkezés képernyőn rányomok a "Bejelentkezés" gombra, akkor bejelentkezik az asztalra, egyúttal megnyílik az Edge, ezzel az oldallal.
Most lett elegem ebből. Hogyan lehet ezt kikapcsolni? Edgeben nem találtam meg. Nem alapértelmezett böngésző.
Köszönöm!
2020. jún. 8. 14:38
1/22 A kérdező kommentje:
Valószínűleg megoldottam, de ha valakinek van ötlete, írhat.
2020. jún. 8. 15:41
2/22 anonim válasza:
Ne tedd alvoba... Tonkrebassza az egesz gepet egy ido utan. Ennel meg az is jobb, ha egesz nap megy a gep
3/22 A kérdező kommentje:
Amióta van alvó állapot a gépeken (nem tudom mióta van), azóta használom. Szerintem évtized óta, vagy több. Seeeeeemi baja nem lett egyik gépemnek sem.
2020. jún. 8. 21:39
5/22 A kérdező kommentje:
Még is mit kellene észrevennem, egy tökéletesen működő gépen? :) Tekintettel arra, hogy 1993 óta van IBM PC-m (előtte meg nem IBM PC-m volt), nekem nem lehet már újat mutatni. Te hány éves voltál 1993-ban? ;)
2020. jún. 8. 22:41
6/22 anonim válasza:
-1, de ugy latom kicsit jobban tajekozodott vagyok ilyen teren mint te.
7/22 A kérdező kommentje:
Miért is vagy tájékozottabb? Azért, mert azt mondod?
2020. jún. 8. 22:46
8/22 anonim válasza:
Az alvó tönkrebassza a gépet...
Édes Istenem...
És még azt állítja, hogy ért hozzá...
9/22 anonim válasza:
Igen xd na jo bevallom kotekedni akartam, most sirok, lehyszi bocsassatok meg
10/22 A kérdező kommentje:
Nézd, mindenkinek más a személyisége. Hallottam olyat, hogy vannak, akik szeretnek kötekedni, van ilyen. Nincs semmi baj, én megbocsátok. De szerintem szokj le a kötekedésről, mert így nem lesz túl sok barátod (feltéve, hogy most vannak).
2020. jún. 8. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!