Animációkhoz lenne szükségem valami professzionàlisabb hangtorzítóra, miket ismertek?
Sok szerencsét hozzá!
Nincs ilyen.
@#2:
„Elhaladtunk egy nagyon csinos kis szálloda előtt. A bejárat fölött iszalag és repkény díszlett; de nem volt rajta kecskerágó, és én valahogyan a fejembe vettem, hogy ragaszkodom a kecskerágóhoz, és így szóltam:
– Ne menjünk be ide! Menjünk még tovább, és nézzük meg, hogy nincs-e olyan hely, ahol kecskerágót is találunk.
Így aztán addig folytattuk utunkat, amíg egy másik szállodához nem értünk. Az is nagyon csinos hotel volt, és kecskerágó is volt az oldalán, de Harris nem szerette annak az embernek a tekintetét, aki a kapujához támaszkodott.”
(Jerome K. Jerome: Három ember egy csónakban)
Ez jogos! :D
használom évek óta az audacity-t, csak egyszerűen nem szeretem... attól még érdekelhet màs :)
A hangszerkesztők 99,9%-a úgy néz ki, hogy alul egy nagyobb ablakban kirajzolja a hang alakját, fölötte pedig egy eszköztár található. Az Audacity pont így néz ki. Mit lehet ezen "rühelleni"?
Tabakinak(mint mindig) most is igaza van.
Évek óta használom az Audacity-t de valahogy nem igazán jön össze vele a gyerek, vagy az öreg hang létrehozása.
Biztos én vagyok a béna.
Az hogy egy adott beszédhangnak a magasságát megváltoztatjuk, még nagyon messze áll az élethűségtől.
ezzel azt akarom mondani, hogy akárhogy csűröd csavarod, mindig ki fogy belőle hallatszani a manipuláció, vagy ahogy fogalmaztál, a gagyiság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!