Photoshop-ban fekete háttérnél hogy lehet fehér képet árnyékolni?
Figyelt kérdés
Photoshop-ban szeretnék egy fekete háttérrel szerkesztett fehér logót árnyékolni, pontosabban vetett árnyékot rá tenni. De úgy tűnik, mintha háttér elnyelné az árnyékot. Inverz módban rá teszi, tehát nem programhiba. Ötlet?jan. 28. 14:12
2/5 A kérdező kommentje:
Hiába adok színt neki, a fekete háttéren semmi sem látszik. Próbáltam minden élénk árnyalattal... semmi
jan. 28. 18:42
3/5 anonim 

válasza:

Nem használok photoshopot, de valami olyasmit próbálnék, hogy külön rétegre viszem az árnyékot és invertálom.
De hát le is írtad, hogy inverz módban rá teszi, szóval nem értem, hol a probléma.
4/5 A kérdező kommentje:
Ott a probléma, hogy inverz módban fehér a háttér. Azzal semmi gond. De nekem a fekete háttérre kellene az árnyék. Közben másképp, de sikerült hatásolnom a logót
jan. 29. 08:42
5/5 anonim 

válasza:

A háttér rétegét is lehet invertálni, akár külön is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!