Hogyan lehet végleg letiltani a Windows 10 frissítéseit?
Figyelt kérdés
A szolgáltatások között letiltom, de a windóz időről időre felülbírál, és visszaállítja. Az ezelőtti telepítéssel nem csinált ilyet.2019. szept. 12. 19:34
11/15 coopper válasza:
Szia.
Itt találhatsz módszereket a windows frissitések kikapcsolására, átállitására : [link]
Annyit hozzátennék még a dologhoz, hogy az 1. módszerben található képen "Windows update - tulajdonságok (Heyli számitógép)", még a harmadik fülön "Heylreállitás" fülön is be kell állitani a dolgokat, kép : [link]
Itt mindegyik részt (Első hiba, Második hiba, További hibák), a "Nincs műveletre" kell állitani. Egyéb esetben a "Szolgáltatás újrainditása" művelettel, újra el fog indulni a windows update.
Sok sikert. Üdv.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi, utolsó! A laptopszakis módszert megcsináltam, de lehet, hogy a másik beállítás hiánya okozta a dolgot. Beállítottam, majd meglátjuk, mi lesz.
2019. szept. 13. 08:20
13/15 A kérdező kommentje:
Amúgy az okoskodóknak írom, hogy a tegnapi, akaratom ellenére települt frissítés óta időnként egy-egy random program lefagy, és más futó alkalmazásokat is használhatatlanná tesz, amíg ki nem lövöm.
2019. szept. 13. 12:20
14/15 anonim válasza:
Nálam is települtek az elmúlt napokban a frissítések, viszont minden tökéletesen működik azóta is..
Mit kell tennem hogy végre nálam is fagyogasson, akadozzon de legalább drasztikusan belassuljon? Hogy végre panaszkodhassak én is? :DDD
15/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, már csak azért sem lehet igaz, amit írsz, mert a windóz még frissítések nélkül sem működik tökéletesen. Használd többet, ne legyél szemellenzős windózfan, és majd észreveszed!
2019. szept. 13. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!