Hogyan lehetne teljesen letiltani a Win10 frissítéseit?
Szeretném teljesen letiltani, hogy letöltse a frissítéseket, mert csak a baj van velük.... A gépem mindig azt csinálja, hogy 84%-ig feltelepíti, aztán lefagy. Újraindítom, utána pedig visszaáll az előző verzióra, és a végén kidobja, hogy frissítés sikertelen... Pár napja ez odáig fajult, hogy már vissza sem tudott állni az előző verzióra, és bootloop-ba került a gép. Több órányi próbálkozással sikerült csak megjavítani, így végül nem kellett újratelepíteni a rendszert.
Ezt szeretném elkerülni, így jó lenne valahogy letiltani a frissítéseket, a mostani rendszerrel szerencsére stabilan fut a gép.
Az itt leírt 3 módszeren már túl vagyok: [link]
Egyik sem bizonyult hatásosnak, mert újra és újra letölti azt a **** frissítést.
Van esetleg valakinek valamilyen ötlete, hogy mit tudnék tenni? Hogy tudom tényleg és véglegesen letiltani???
Igen, a gépem nem mai darab már, ez igaz. Szerintem valami kompatibilitási hiba lehet az oka, ezért nem megy fel a frissítés.
Próbáltam már igen, hogy újratelepített, tiszta rendszert rögtön lefrissíteni, az sem vezetett eredményre. Tényleg csak azt látom megoldásnak, ha marad a jelenlegi, ezzel normálisan működik.
Egyéb ötlet?
Pro és Enterprise verziók esetén Group Policy-ban (csoportházirendben) tudod megadni, hogy ne frissítgessen.
Google találatok részletezik hogy is kell ezt csinálni.
Pár hónapig használtam Linuxot, és bár tényleg vannak jó dolgai, de sehogy sem tudtam megszeretni.
Utolsó: Nagyon köszönöm az ötletet, megcsináltam!!! Most adok a gépnek pár nap türelmi időt, aztán megírom, hogy sikerült-e ezzel a módszerrel.
Megjegyzés: ilyenkor normális az, hogyha nem tudok belépni a Gépházban a "Frissítés és biztonság" menübe? Amint rákattintok kilép a Gépház. (csak kíváncsiságból érdekel, ezzel együtt tudok élni, ha cserébe megoldódik a problémám.)
Winaero Tweaker tud ilyet, ekkor a frissítés ellenőrzése után errort fog kiírni és nem fogja telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!