A Windows10-ben hol lehet letiltani a frissítéseket?
Windows 10 esetén a Vezérlőpult lassan eltűnik, és minden a Gépház nevű gyűjtőbe kerül átcsoporosításra. A frissítés is itt van.
Vagy a tálca jobb szélén lévő Értesítési panelt felnyitva találod a Minden beállítás ikonnál, vagy a start menü bal sávjában.
Leginkább sehol, mert idővel mindig visszakapcsolódik, de nem is ajánlott.
Köszönöm a válaszokat!
Azért szeretném letiltani, mert állítólag a frissítések folytonos keresése lassítja a gépet, és mert úgy tudom, sok esetben többet ártanak, mint használnak. (Legalábbis, amíg nem kiforrott és megfelelő mértékben letesztelt.)
6-os
Köszi! Nekem Win10 Pro van, tehát ott akkor megoldható. De már nem vagyok benne biztos, hogy tényleg blokkolni akarom a frissítéseket. Olvastam olyan híreket, hogy némelyik frissítés még pótolhatatlan adatokat is törölt egyes gépekről. Biztosan ez a kisebbség, de ilyen is előfordult. Meg lassulás, hibás működés, stb. Viszont sokan meg azt mondják, érdemes és kell is frissíteni. (Biztos nem az mondja, akinek a gépéről adatok tűntek el. :)
Na, szóval elbizonytalanodtam.:)
Ne blokkold őket, a te biztonságodat szolgálják.
Azt a frissítést, ami adatokat törölt, automatikusan nem telepítették, csak ha te manuálisan telepítetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!