Miért áll szinte mindenki úgy a Windows újratelepítéséhez mint ha sátántól való dolog lenne?
Figyelt kérdés
Én elég sűrűn max félévente mindig újrateszem mert nagyon sokat használom és hiába tartom karban a bootidő mindig nagyon megnő. ( volt hogy szószerint több mint 10 percig pörgött az "Üdvözöljük" szöveg ) De akárhányszor feljön a téma mindig le vagyok nézve meg le vagyok szólva hogy hát ők évekig se teszik újra, holott némelyik ismerősöm van hogy csak hétvégén használja van aki csak max 1-2 órát naponta, én meg minden nap reggeltől késő éjszakáig.2019. aug. 2. 17:45
31/31 anonim válasza:
"SSD -n csak fájl és könyvtár töredezetség mentesítés célszerű, használattól függően évente 1x vagy havonta 1x."
Jézusom, SSD-n töredezettség-mentesítés.
A kétütemű motorban se felejts el olajat cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!