Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mitől ugrott 11 ezerre a Bitcoin?

Mitől ugrott 11 ezerre a Bitcoin?

Figyelt kérdés
2019. jún. 22. 08:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
14%

"Aki itt nagy mesemondó, az te vagy."

Na hol van az idezeted megtalatad, de rajottel, hogy nem az van benne amit allitottal? Azt mondtad megkeresed.

"Utána magyarázkodsz, fürdeted magad."

Te vagy aki mindig allit valamit hatha meg tudsz vezetni par embert aztan amikor jon a teny ami cafolja utan elterli a temat szemleyeskedesekre.

"korábbi magadat is cáfolgatod", "véleményt lopsz másoktól"

Attol hogy ezt leirod nem valik igazza. Tenyeket irj. Velemenyt nem lehet lopni, nyugodj meg.

Nem hoztad az idezetet, nem sikerult leirnod, hogy mire hasznaljam a napelem tultermeleset, azt sem tudtad megmondani, hogy miben mas az arany, akkor is elterelted a temat amikor azt kellett volna megmondanod hogy allapitod meg az arany valodisagat, a csodas vilagpenzed stabilitasat se tudtad megmondani mi adna, hogy lenne elosztva ki lenne a kozponti szereplo, csak egy par dolog van meg vagy 20 masik ezen kivul.

"Ezt találtam hirtelen"

Azt mar megbeszeltuk hogy onjelolt szakerto allitotta ha lemaradtal rola, amit linkeltel annak ott is van a kozepen, hogy miert hulyeseg amit mondott. A Winklevoss ikrekre voltam kivancsi az meg nincs a linken.

2019. jún. 29. 17:11
 52/69 anonim ***** válasza:
56%

Majd ha lesz kedvem, megkeresem azt az ominózus idézetet. Addig még nyugodtan tagadhatod.

Én nem vezetek meg senkit, az a te szokásod. Mármint szándékod. Ugyanis nekik megvan a magukhoz való eszük. Én ezt tudom, márcsak ezért sem vezetek meg senkit, de egyébként nekem mi hasznom lenne belőle? Neked viszont van, Bitcoin-bjuzi vagy és másokat is azzá akarsz tenni. Mint a Kallos, amikor egy apácánk papolt a Bitcoinról egy repülőúton. Beteg. Ahogy te is.

Még mások elveit is lopod. Embernek is szar vagy.

De mert aaaz idéjzet mer az idéjzet mer az mert az idéjzetet aztat aztatatot mutassad. Hülye gyengeelméjü...

2019. jún. 29. 17:29
 53/69 anonim ***** válasza:
56%

A 60 akárhány százalékos válaszoló pedig ugyanúgy olvasással tájékozódik, ahogy te is, hírekből, cikkekből, blogokból, leírásokból, videókból.

De azt már csak te döntheted el, hogy az információk közül mi az igaz és mi nem, vagy hogy mik a tények és mik nem? Tudod, hogy ezt hogy nevezik? Manipulációnak, ferdítésnek, félrevezetésnek, hazudozásnak és mellé valami durva elmebetegségnek.

2019. jún. 29. 17:36
 54/69 anonim ***** válasza:
14%

"Majd ha lesz kedvem, megkeresem azt az ominózus idézetet."

Latom mar itt is terelsz.

"Én nem vezetek meg senkit"

Dehogynem, folyamatosan valotlansagokat allitasz amikor meg aztan amikor calfojak a tenyek a hazugsagod akkor meg terelsz. Mint most is.

"egyébként nekem mi hasznom lenne belőle?"

Na latod ezt kell erre sem sikerult valaszolnod pedig korabban kerdeztem, de ugy latom neked ez valami erzelmi dolog, tipikus FOMO (fear of missing out) viselkedesre utalo jelekkel abbol is latszik, hogy ezt a hozzaszolasod is idegbol potyogted, gondolom elotte raneztel az arfolyamra es nem illett a vilagkepedbe. Tehat miert okoz neked fusztraciot hogy van egy uj eszkoz az arany es az ingatlan mellett, erdemes lenne ezt magadban tisztazni mielott beleorulsz.

"Még mások elveit is lopod. Embernek is szar vagy."

Attol hogy leirsz valamit nem valik igazza. Elveket tovabbra se lehet lopni, peldat tovabbra sem sikerult irnod erre sem.

Szepen atugrottad megint azokat a kerdeseket amiknek van ertelmuk es a temaba vagtak volna, helyette terelsz a felesleges hulyeseg fele nulla informacioval.

"te döntheted el, hogy az információk közül mi az igaz és mi nem"

Te bigyesztettel ide egy keretlen linket amiben az onjelolt szakerto mondott valamit amit nem tamasztott ala semmivel utana ugyanabban a cikkben meg is cafoltak az allitasat. Tehat szinten egy tok felesleges info. A lenyegi kerdeskrol irkalj, ne a semmitmondo hulyesegrol.

2019. jún. 29. 18:56
 55/69 anonim ***** válasza:
69%

40% körüli majomnak:

"Latom mar itt is terelsz."

A legnagyobb terelő vádol tereléssel. Az igen :)

Pontosan tudod, hogy mi volt az eredeti szöveg. Én is. Nem fogok időt pazarolni 50-100 hasonló kérdés átböngészésére. Majd ha eszembe jut a kérdés címe, akkor majd megtalálom fél perc alatt. De nyilván tudod, hol volt, úgyhogy linkeld ide te az eredetit, legalább ezzel bizonyítod, hogy én tévedtem.

"Dehogynem, folyamatosan valotlansagokat allitasz amikor meg aztan amikor calfojak a tenyek a hazugsagod akkor meg terelsz."

Na, mit? Te hazudsz folyamatosan. Milliárdos :)

Idegből pötyögök? :) Idegből? Ne álmodozz, túlbecsülöd magad. Ne magadból indulj ki, én gyorsan írok, már csak a munkámból kifolyólag is, esetleg te pötyögsz. Azt régen tudom, hogy az a célod, hogy idegesíts, nem fog sikerülni, te még írni sem tudtál, amikor én trollokkal fórumoztam. De te benne vagy a top 2-ben, mert 10-15 év alatt csak egy nálad hulladékabb emberrel akadtam össze az interneten. Az ilyenek annak idején csak kb. az első 2 évben tudtak idegesíteni.

Engem az ilyen trollok elleni küzdelem motivál (vagy 10-15 éve). Nem ideg, hanem adrenalin, ugyanúgy felpörget, mint amikor downhillezek.

Az rajtad látszik, hogy szeretsz vitatkozni, ez a lételemed, de ugyanakkor képtelen vagy veszíteni, beismerni, ha másoknak lehet igaza (tehát nem csak nekem, másoknak is, mert másokba is belekötsz).

Például, legutóbb a kérdezőt oktattad ki az arannyal kapcsolatban. Trombitarezet adnak el aranyként és hogy nehéz beazonosítani? (Ez a trombitarezes hülyeség dereng, hogy egy hülye riportban volt, valószínűleg onnan vetted.)

Te ugye nem jártad ki az általános iskola felső tagozatát sem? Akkori kémia tananyag. Látod, még egy felső tagozatos általános iskolás gyerek is okosabb nálad. Egyszerű eszközökkel leméri a térfogatát, majd a súlyát és meg tudja állapítani, hogy az arany, vagy esetleg más. De sokszor már kézbe véve is lehet érezni, hogy arany, vagy más az, amit kézben tartasz (akinek van érzéke hozzá).

Másik fontos tulajdonsága az aranynak, ami egy hozzád hasonló buta embernek eszébe sem jut, pedig most is használja (mármint az aranyat), hogy az elektronikus készülékeiben is van arany, a telefonjában, számítógépében.

A szervezetedben is van arany, ugyanis bár nem vagyok biológus én legalább tudok arról, hogy a mi működésünkhöz is kell arany (igaz, nagyon, de nagyon kevés). Most már ezt is tudod.

Na, a kedvenc Bitcoinod nem annyira nélkülözhetetlen, mint az arany, mondhatni, abszolút megvoltunk nélküle és később is megleszünk, ha egyszer nem lesz.

Látod, nem csak hazudozó elmebeteg mániákus vagy, hanem végtelenül buta, ostoba is.

2019. jún. 29. 19:58
 56/69 anonim ***** válasza:
76%

Itt vannak a linkek

[link]

[link]

[link]

2019. jún. 29. 20:38
 57/69 anonim ***** válasza:
17%

"Nem fogok időt pazarolni 50-100 hasonló kérdés átböngészésére."

Szerintem meg megtalaltad, csak rajottel, hogy hulyesegeket allitottal azert nem linkelted.

"trollok elleni küzdelem motivál"

Szep eletcel, foleg, hogy a troll te vagy, gondolom ez valami skizofren dolog lehet nalad. Meg bizonygasd kicsit, hogy nem vagy idegbajos ujabb fel oldalt teleirva.

"Egyszerű eszközökkel leméri a térfogatát, majd a súlyát és meg tudja állapítani, hogy az arany, vagy esetleg más."

Ezert hasznalnak volfrámot aminek majdnem hajszalpontosan ugyanannyi a szurusege mint az aranynak es ilyen meressel nem lehet megkulonboztetni a kettot.

Nem beszelve arrol hogy egy nagyobb es egy kisebb surusegu anyag otvozetebol is eloallithato barmilyen suruseg.

Remelem programozas kozben nem ilyen sekelyes a gondolkozasod.

"az elektronikus készülékeiben is van arany"

Nagyszeru, ahogy tobbszor irtam mar itt is, az arany ipari felhasznalasa marginalis es evrol evre csokken 5% alatti mivel mas anyagokkal is kivalthato pl. pont a rezzel ujabban:

[link]

Tehat az ara 95%-at nem ez adja hanem a spekulacio.

"A szervezetedben is van arany"

Ahogy van szen es oxigen is, mit akartal ezzel mondani? 2 kg aranyat nyernel ha beolvasztanad Magyarorszag lakossagat, marginalis mennyiseg, nincs hatassal az arany arfolyamara.

"nélkülözhetetlen"

Pont azt irtad le hogy miert nelkulozhetetlen az arany tobb mint 95%-a es egyre inkabb tolodik a 99% fele az ipari felhasznalas folyamatos csokkenesevel, nem beszelve arrol hogy kvazi vegtelen mennyiseg all rendelkezsre.

2019. júl. 3. 13:36
 58/69 anonim ***** válasza:
47%

Azt hittem, hogy már nem is válaszolsz. Meg is lepődtem az e-mail értesítésen.

Nem találtam meg, hogy hol írtad valakinek, hogy a Bitcoinokat tárolhatja hordozható egységen is. Veled ellentétben be szoktam ismerni, ha hibázok.

Aztán kis személyes dolog:

1. Ha nem vetted volna észre, a többiekkel jól elvagyok. Sőt, meggyőznek dolgokról, visszakérdezek, ők is visszakérdeznek.

2. Itt a gyakorin eddig csak veled vannak ilyen vitáim, neked viszont mindenkivel ahogy látom, ahol lehet, belekötsz másokba.

Na szóval, az ilyenkor kicsit feldob (s nem életcél, azt te hazudtad most hozzá), ha visszaosztom az ilyen kis pszichókat, mint te és még te skizózol :) Azt sem tudod, mi az. Te fosod a szót is, az állandó, végtelen idézgetéseiddel.

Az arany témát pedig buktad, mert hiába ágaskodsz, akkor is két különböző dolog. Az arany kémiai elem, amely csillagokban keletkezik, nélkülözhetetlen az iparban és a biológiában (+ művészetekben, ékszeriparban, díszítőelemként), a Bitcoin nem, mert az egy ember alkotta virtuális eszköz.

De ha ebbe is bele akarsz kötni (pert az ilyen kis senkik mint te attól érzik jól magukat, ha a végén mindig igazuk van) segítek: talliumból elő lehet állítani, csak nem éri meg.

Ez a Bitcoin és arany párhuzam csak marketing szöveg, amit azóta is minden hozzád hasonló fogyatékos fanboy rendszeresen felköhög. Vak is látja. Ennyi.

Jó fortyogást magadban :)

Jöhet megint a kekeckedő válasz.

U.i.: Másol láttam, hogy valamiféle FOMO-nak nevezel (te vagy a doki :) és még milliárdos is :) ) ott hagytam egy választ.

2019. júl. 3. 19:52
 59/69 A kérdező kommentje:

a bitcoin és az arany között sok a párhuzam hasonloság, s a különbözőség is sokat számít.

régen az aranyat hordták a zsebükben az emberek, ma a mobilt - amire bitcoin illeszkedik

régen az aranyat érdemes volt elásni, ma jó esetben beszántják a helyet mire kiásnád, jobb esetben hidrogénbomba gyalulja le a helyet. a bitcoinodnak azonban a hidrogénbomba se tud ártani.

2019. júl. 3. 19:56
 60/69 anonim ***** válasza:

Igaz. Akármikor is eltalálhat egy Hbomba :) Ha a közelben robban, akkor halottnak nem számít már sem az arany, sem a Bitcoin.

Egyébként, a kérdező és a 39-40% körüli emberke nem ugyanaz a személy? :) (csak más-más userrel)

2019. júl. 3. 20:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!