Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiltott facebook fiók? Másnak...

Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?

Figyelt kérdés

Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:

"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."

Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)

Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.

Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?

2019. jún. 16. 16:44
❮❮ ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... ❯❯
 631/931 anonim ***** válasza:
Jaja, ez hivatalos, tobben írták már ezt hvgn is a komment szekcióba, ez jó jel merr foglalkoztak veled szval nincs veszve a dolog.
2019. jún. 25. 17:17
 632/931 anonim válasza:
100%
#631 Hat jo lenne ha valami már történne ! Ha bármi változás van , irok!
2019. jún. 25. 17:20
 633/931 anonim ***** válasza:
#632 Köszönjük szépen!
2019. jún. 25. 17:26
 634/931 anonim ***** válasza:

Ez az Instagram általános eljárása a fiókvisszaállításra, és az üzenetben is Instagramos linket adtak. Hogy jön ez a Facebookhoz?

Instán úgy igazoltatnak, hogy valóban a jogos tulajdonos fér hozzá a fiókhoz, hogy elküldenek egy kódot, és megkérnek hogy írd fel egy papírlapra, majd fényképezd le magad. Ha a kód azonos a megadottal, és a fiókon lévő fényképek azonosak a beküldött személlyel, feloldhatják külön a fiókot is. Ez egy egyedi háromfaktoros (e-mail+kód+arckép) hitelesítési módszer, máshol nem is valószínű, hogy használják.

2019. jún. 25. 17:28
 635/931 anonim ***** válasza:
Valószínűleg úgy hogy az instagramod a facebook által hoztad létre. Így ők felelnek a feloldásért mivel facebook=instagram.
2019. jún. 25. 17:30
 636/931 anonim ***** válasza:
Én megcsináltam még előző héten az instagramm személyazonosság ellenőrzős részét amit ugye az ,hogy egy képet kell küldeni az arcunkkal egy adott kóddal. De mivel összevolt kötve ezért oda is járt a bann. A válaszuk csak annyi volt ,hogy megsértettem a TOS-t és a döntésük végleges.
2019. jún. 25. 17:31
 637/931 anonim ***** válasza:
Én is értem az összefüggést, nem azért kérdeztem vissza. Csak a válasza úgy tűnik, mintha a Facebook fiókokra vonatkozna, és ezzel fals vagy félrevezető információt terjeszt. Pedig csak azért a Facebook a feladó, mert övék az Insta. Olvasd vissza a 625-öst, olyan mintha a Facebook fiókról beszélne, de nem arra kapta.
2019. jún. 25. 17:35
 638/931 anonim válasza:
#637 a feladó az Facebook . De ha ugyis olyan okos vagy akkor ezentul barmi infot megtudok megtartom magamnak . Nehogy “fére vezesselek” !
2019. jún. 25. 18:06
 639/931 Gerg1616 ***** válasza:

Én egyet nem értek amúgy, hogy a facebook appon, mutatja a profilom rajta egy kis számmal az értesítéseket aminek a száma mindig változik. Hol kevesebb hol több 4-5el változik.

Tiltva vagyol akkor mi ad nekem értesítést?

2019. jún. 25. 18:26
 640/931 anonim ***** válasza:
19%
Meg jo hogy nem toroltem az uj profilom,egyik nagyokos irta regebben hogy mindenki vissza fogja kapni torolje mindenki az uj fiokjat xDD meg jo hogy tudtam hogy ez lesz..h rohadtul nem fogom vissza kapni..
2019. jún. 25. 18:45
❮❮ ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!