Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tiltott facebook fiók? Másnak...

Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?

Figyelt kérdés

Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:

"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."

Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)

Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.

Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?

2019. jún. 16. 16:44
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯
 591/931 anonim ***** válasza:
Nyilvan semmi..:/
2019. jún. 25. 04:41
 592/931 A kérdező kommentje:
Újabb reggel, és még mindig semmi. Nekem immáron már kettő hete történt, választ azóta sem kaptam.
2019. jún. 25. 05:49
 593/931 anonim ***** válasza:

"Nagyon unom mar a varakozast..amugy se lehet orokke varni mert 1 honap utan a bannolastol szamitva torolnek a fiokrol vegleg minden adatot szoval nincs mar sok idonk.."

Ez mennyire igaz, amit mondasz. Tiltás után, 30 nappal később, fb profilon összes adatok ki törölnek? Akkor meg adott e-mail cím meg telefonszámot is kitörlik és azzal újra lehet regisztrálni a fb-ra?

2019. jún. 25. 06:14
 594/931 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs semmi köze az említett videóhoz. Én eddig azt sem tudtam, hogy létezik ilyen videó (értekemszerűen akkor nem is kaptam és nem is küldtem tovább).

Neķem is ma 1 hete hogy tíltottak, minden nap reménykedem, hogy ez nem végleges (az insta fiókom miatt).

Láttam pár oldallal előbb egy olyat, hogy várni kell szombatig, mert ugye az eddigi feloldások is akkor történtek. Gondolom ez is csak találgatás(?)

2019. jún. 25. 06:37
 595/931 anonim ***** válasza:

# 593

NEM IGAZ,

Nem tudom miert kell ilyeneket irni!?

A tiltas es torles nem ugyaaz. A torolt FB profilt 30 napig vissza lehet allitani, a tiltott profilt barmior.

2019. jún. 25. 07:45
 596/931 anonim ***** válasza:
100%

Én meg mindig reménykedem.

Nem hiszem h az ott lévő adatainkra kérvényeinkre nem tudnak irni egy mondatot.

Visszakapod varj/nem kapod vissza stb...

2019. jún. 25. 07:49
 597/931 anonim ***** válasza:
100%

# 596

En is, de oszinten egyre kevesebb ra az esely...

Ha most emberekkel ellenoriztetik a bekuldott infokat, akkor valoban nagyon hoszu folyamat lehet, DE ami ketsegre adhat okot az, hogy szombat ota egyetlen egy profil sem lett visszaallitva.

2019. jún. 25. 07:53
 598/931 anonim ***** válasza:
45%
[link] ez van itt a háttérben.Ennek tudatában el fogják ismerni hogyha hibáztak?
2019. jún. 25. 07:59
 599/931 anonim ***** válasza:

Most a pénzük érdekli Őket.

Nem fogják elismerni h hibás szurorendszeruk.

Ennek le kell csengeni.

Utána meg majd sunyin visszaoldanak

2019. jún. 25. 08:01
 600/931 mirabandit ***** válasza:
#589-es nalam ez az opcio nem hozta vissza az appok hasznalatat,megcsinaltam nullaztam a telomat ugy h elotte mentest csinaltam azzal az opcioval amit leirtak itt,icloudban toroltem a mentest ennek a 3 retkes appnak.
2019. jún. 25. 08:02
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!