Tiltott facebook fiók? Másnak is? Mi ez?
Kedden ez az üzenet fogadott a facebookon semmilyen előzmény nélkül:
"Your account has been disabled. For more information, or you think your account was disabled by mistake, please visit the Help Center."
Na most kb 5 éve facebook felhasználó vagyok, sosem volt problémám vagy bármilyen felszólításom (volt eset, amikor általam ismert embert kb hetente bannoltak, és kb fél év folyamatos bannolás után tiltották a fiókját). Egyáltalán nem tudom hová tenni a dolgot. Nézegettem fórumokat a neten, sehol semmit nem találok róla, viszont az AppStoreban nem egy vélemény van arról, hogy tiltották az emberek fiókját (a véleményekből az látszik, hogy legalább 30 ember érintett, ennél véleményem szerint jóval több van)
Felkerestem a facebookot, elküldtem a személyimet (amit amúgy utólag már bánok, mert kitudja mit kezdenek vele, mégiscsak a facebookról beszélünk) és június 11 óta semmi választ nem kaptam, de kb senki sem.
Nagyon sok probléma volt a szolgáltatásuk stabilitásával és működésével az utóbbi években, de ez mindennek a teteje. Valaki járt még így? Mit lehet tenni?
Akkor viszont várjátok meg, hogy a kérelem feldolgozásra kerüljön. Ha feloldanak akkor tévedtek, de ha nem, akkor utána már hiába floodoljátok őket, a döntés végleges. Levelet írni meg telefonálgatni akkor sem lehet senkinek.
Csak annyira feltűnő, hogy sokan itt a sokadik elküldött kérelemről beszélnek, és előadják hogy direkt nem válaszolnak rá, és már készítenék elő a tüzes vasvillát, hogy zavargások lesznek. Közben azokat a pluszkérelmeket nagy eséllyel meg sem kapták, ha van folyamatban lévő fiókhozzáférési probléma.
Nekem eddig az Írországba levelező a kedvencem, hogy mennyire vakon van, hiszen erre nincs kihelyezett iroda meg ember. Emlékezzetek vissza, hogy mikor a Tolvajkergetőket letiltották, Tomcat a szponzorok pénzén kiment Írországba, aztán elküldték a pic$ába haza, hogy ne szórakozzon már ott velük. És nem azért, mert ő Tamásmacska, hanem mert ezt nem így kell intézni.
Én értem amit mondani szeretnél s igazad is van :D
Teljesen felesleges levelet küldeni bárhová is,úgyis nagy magasról letojják majd :DD
A várakozás az,amit leginkább tehetünk,nekem személyesen nyitva van a támogatási üzenetmappa,szóval csak foglalkoznak majd az ügyemmel
Szerintem se er semmit, hogy nyitva vagy zarva van.
Nekem jun. 20 ota nyitva van, azota nem is kuldtem semmit, de valtozas sincs...
Másold már ide be a teljes mail szövegét...
Biztos a FB a feladó?
igen Facebook jelenig meg a feladónál :
Hallo,
vielen Dank für deine Antwort. Zur Bestätigung, dass du der Eigentümer dieses Kontos bist, bitten wir dich, ein Foto zu machen, auf dem du deinen amtlichen Lichtbildausweis in der Hand hältst. Füge es dann deiner Antwort auf diese E-Mail bei.
Achte darauf, dass das von dir gesendete Foto folgende Anforderungen erfüllt:
– Es muss sowohl deine Hand, die den Ausweis hält, als auch dein ganzes Gesicht zu sehen sein
– Dein Gesicht muss sowohl auf dem Foto als auch auf dem Ausweis klar zu erkennen sein
– Das Foto muss gut beleuchtet sein und darf nicht zu klein, zu dunkel oder zu verschwommen sein
– Dein Foto muss als JPEG-Datei an deine Antwort angehängt sein
Wenn wir ein deutliches Foto von dir mit deinem Ausweis erhalten und geprüft haben, werden deine beigefügten Identifikationsdokumente dauerhaft von unseren Servern gelöscht. Danke im Voraus für dein Verständnis in Bezug auf diese Sicherheitsrichtlinie.
Weitere Informationen zu den von uns akzeptierten Ausweisarten findest du im Hilfebereich:
Mit freundlichen Grüßen
Ödön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!