Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezen a szerszamx.hu webshopon...

Ezen a szerszamx.hu webshopon hol van a címük szerintetek, nem valami megbízhatóak lehetnek?

Figyelt kérdés
[link]
2019. ápr. 22. 20:07
1 2 3 4 5
 31/44 anonim válasza:
100%

Sziasztok! Esetleg vannak olyan emberek akik már tettek feljelentést ellenük? Annak mi lett a kimenetele?

Mi jelenleg vagyunk a feljelentés előtt, ha van más károsult, aki becsatlakozna, kérem írjon privát üzenetet.

Köszönöm!

2020. ápr. 15. 10:44
 32/44 anonim válasza:
100%
Hát érdekes cég az biztos. Azt nézem, hogy az a cég nem is létezik ami a számlát írja
2020. ápr. 24. 23:58
 33/44 anonim válasza:
100%
Minden cégnek akikkel kapcsolatba akar lépni az ember, meg kell nézni, hol van, és valós -e a bejelentett telephelye !A Google - utcatérkép mindent elárul egy létező - nem létezó "kamu - gagyi - szélhámos " cégről !! Jelen esetben, ennél az internetes "cégnél" -Taksonyban egy zsákutcában van bejelentve a "telephely" - gondolom hajléktalan szálló, vagy valami "cuciális" létesítmény ingatlanja !! Ne rendeljen senki tőlük, az hogy van követőjük itt-ott, semmit nem jelent ! Mindenkinek van rokonsága- baráti köre, vagy a Like robotra- ne is gondoljunk !
2020. dec. 3. 13:55
 34/44 anonim válasza:
100%

faceszerszamok néven kezdték a facebookon

utána több hirdetőportálon voltak, majd végül saját honlapot csináltak

természetesen mindig más telefonszámmal

de mindig ugyanaz a béna nő és unott bunkó faszi volt

régen csak telefonos rendelés volt 5-6 éve.

borzasztó nehéz őket felhívni, de semmi kedvesség, szinte várja hogy letedd már.

Én sokmindent rendeltem tőlük 5-6-szor, de talán csak 1-szer kaptam azt amit rendeltem.

nagyon olcsók, de nagyon rizikós is

a legutóbbi rendelésem már át sem vettem kb fél éve, mert felét nem küldték, a másik fele meg nem az volt amit kértem.

úgy döntöttem elég volt.

azóta az 5-7%-al drágább helyeken vásároltam idegeskedés nélkül

2021. febr. 11. 14:07
 35/44 anonim válasza:
100%
ÁTVERÉS ahogy tapasztalom. Visszaküldtem volna de nem foglalkoznak a panaszommal. Addig vagy jó míg ki nem fizeted.
2021. márc. 9. 17:15
 36/44 anonim válasza:
100%

info ezen az oldalon van a cégről

[link]

szerszamxhu.ewk.hu

2021. márc. 9. 20:18
 37/44 anonim válasza:
100%
Előbb kellett volna szét néznem a szerszám x tevékenységéről. Nagy csalódás és veszteség ért, hogy tőlük vásároltam.
2021. dec. 5. 09:34
 38/44 anonim válasza:
100%

34. vagyok

Csak nem bírtam magammal, ismét rendeltem tőlük, és amilyen hülye voltam át is vettem.

Hiába a legolcsóbbak, nem éri meg azt a sok idegeskedést.

kb. 60.000-ért rendeltem 9 féle dolgot, de felét kb 38.000Ft-nyi árut kaptam 1,5 hét alatt.

ezek közül 2 termék volt az amit rendeltem, de abból 1 hibás is volt.

egy köszörű zárlatos volt, mindig leverte a fí relét.

hiába vettem 30%-al olcsóbban, ha nem tudom használni.

2 hónapos levelezgetés után feladtam, vettem egy másikat máshol.

azt nem tudtam eldönteni, hogy tényleg olyan buták, mint ahogy válaszolgattak, vagy csak a felelősség alól való kitérés volt a cél.

a lényeg, hogy a hibás termékekről nem tehetnek, így kapják ők is, de cserét és pénzt ne várjon senki vissza.

ha nem akarsz idegeskedést és felesleges munkát a vásárlás után, akkor NE rendelj tőlük semmit, nem éri meg, hidd el, több éves tapasztalatból mondom.

nekem mindig volt valami hiba, amivel el is buktam azt a kedvezményt, mintha máshol vettem volna, sőt, most 60%-al több áron van egy olyan köszörűm, amit a drágább helyen vettem volna.

2022. jan. 2. 11:54
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

38.

De tehetnek a hibás termék ellen,te egy jó termékért fizettél és nem egy működésképtelenért,köteles kicserélni!

De ha jó ha nem a 14 napos elállási jogodat akkor is érvényesítheted!

2022. jan. 4. 16:22
 40/44 A kérdező kommentje:
Miért nem fogtok össze és mentek el együtt oda, ahonnan küldik ezeket a hibás szerszámokat?
2022. febr. 8. 16:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!