Ezen a szerszamx.hu webshopon hol van a címük szerintetek, nem valami megbízhatóak lehetnek?
Mind az Általános szerződési feltételeik:
* [link]
mind az adatvédelmi nyilatkozatuk:
* [link]
tartalmazza a cég
* [link]
elérhetőségét.
A domain:
* [link]
is a cég nevére lett beregisztrálva.
Van rendes SSL-tanúsítványuk:
* [link]
Fenn vannak a Facebookon (sok kedvelővel), az Instagrammon, van Youtube-csatornájuk, stb...
Szóval összegészében pozitív róluk az összkép.
Csak sehol nincs róluk semmi tapasztalat se.
2019-esek.
#3: jó, valahol minden cégnek el kell kezdenie.
Ennek ellenére sok követőjük van a Facebookon:
Jó, és?
Még egyszer: ez egy kezdő kis cég, nem egy multinacionális barkácsáruház, vagy egy szakáruház - ha nem bízol a kis cégekben, válaszd a hivatalos márkakereskedéseket.
Én megadtam nekik a bizalmat. Vasárnapi(2019.05.26) rendelésemet még mindig nem kaptam kézhez. Persze 3-5 napot(munkanap) írnak kézbesítésre így nem említem negatívumként. Azt már inkább, hogy kaptam e-mailt a szerszamx től, hogy átadták a futárszolgálatnak a csomagom, de a futárszolgálat semmit sem küldött még. Persze ez már nem az ő saruk.
Egy biztos. Ha fent akarnak maradni és versenyre kelni a többiekkel, akkor a feldolgozási időt le kell redukálni.
Csak pár példa: eustock.eu tól rendeltem délelőtt 10 kor, keddi napon. Másnap hozta a GLS futár dél körül. Onlinepolo.hu tól rendeltem egyedi pólót amit ugye az igényeimnek megfelelően készítenek a rendelésem alapján. 3.munkanapon nálam volt a termék.
Szóval 100 szónak is 1 a vége. Bízom benne, ha már ennyit vártam, hogy a terméket megkapom még a héten és minden rendben lesz vele.
Sajnos már állítólagosan átadták a futárszolgálatnak a rendelésemet, de 3-5 nap kiszállítást ír. WTF??..Mázlimra nem sürgős a dolog, de többet nem rendelek tőlük az fix. Merem remélni, hogy azt küldik amit rendeltem és bírja a cucc azt a pár munkaórát amire vettem.
Nem is értem miért engednek egy ilyen kétes hátterű csapatot újra és újra céget alapítani. Mi kis hazánk, hova fajulsz még?... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!