Ezen a szerszamx.hu webshopon hol van a címük szerintetek, nem valami megbízhatóak lehetnek?
2019. ápr. 22. 20:07
21/44 anonim válasza:
Több terméket rendeletem 1x re. Van amit el sem küldtek. és van amiből nem azt küldték amit rendeltem ha nem egy olcsóbb kategóriát- és egészen más márkát. Viszont amiből azt küldték amit rendeltem azzal minden rendben van.
Szerintem őssze kénne fogni ellenűk. Olyan cég nincs amit nem lehet megtalálni sem olyan cégtulaj akit ne lehetne megtalálni. Rendőrség persze úgyse tesz semmit azok csak úgy vannak. Persze azért sűrűn hangoztatják hogy a rendőrségre kell menni megtenni a feljelentést ez meg az. Meg hallgatnak aztán elhajtanak úgy bánnak a károsultakkal mint valami bűnözővel.
22/44 anonim válasza:
Nekem mákom lehetett 2szer , ősszel fűkaszs karbit rendeltem azt kaptam . Kedden láncfűrészt rendeltem full kinai CHS 3 le gépet de Kraftech 5 le kaptam egyező árban .
23/44 anonim válasza:
Én is megszívtam. Emelőt rendeltem de teljesen más márkát kaptam mint amit rendeltem. És még szar is. Persze gari levélre nem válaszolnak...
24/44 FTommy válasza:
Én egy láncfűrészt vettem náluk, egy hét alatt megjött, bő egy éve használom. Nincs okom panaszra semmi téren.
25/44 A kérdező kommentje:
2020. márc. 21. 09:38
29/44 A kérdező kommentje:
2020. márc. 21. 09:48
30/44 laonda38 válasza:
Csaló cég!
Ne rendeljen senki tőllük,mert átba@nak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!