Ezen a szerszamx.hu webshopon hol van a címük szerintetek, nem valami megbízhatóak lehetnek?
Ezek szerintem ugyanazok, mint csaló a Facebook Szerszámok banda, Urbán Róbert ürgével:
Megrendeltem egy aceltalpas damilfejet tőlük,de nem acéltalpasat küldtek,hanem egy nagyon puha műanyagost. Kb. 1 óra használat után nagyon megkopott,és a damilfej eleve hibás volt,éppen hogy csak elérte a föld felszínét,máris adagolta a damilt,ezért munkára használhatatlan.
Ezt jeleztem nekik,képet kértek,én küldtem is,és amikor bebizonyosodott,hogy ők hibáztak,több e-mailemre sem reagáltak.
Ezután többször is kitöltöttem a 14 napos jogi elállásos nyilatkozatot,nagy nehezen jópár nap múlva írják,hogy használt,ezért nem vásárolják vissza.
Oké,nem az jött amit rendeltem,és mégis használtam. De ez mindegy is,mivel a termék akkor is hibás,használhatatlan,mivel non stop adagolja a damilt.
Csak addig vagy jó,amég nem fizetsz,utánna nem reagálnak a panaszodra.
Itt már csak a fogyasztóvédelem segíthet!
Sajnos azt a pénzt nem igen fogod látni,hacsak nem jelented őket a fogyasztóvédelemnél itt vannak az elehetőségeik : [link]
Itt írj nekik emailt,vagy keresd fel őket.
Ez az oldal szándékosan a sz*rabbat küldi,gondolja úgy is megússza.
Próbáltam véleményt írni róluk,de az oldalukra nem lehet,csak amit ők jóváhagynak. Esetleg még fb-n lehet nekik kommentelni.
De a valódi segítség a fogyasztóvédelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!