Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezen a szerszamx.hu webshopon...

Ezen a szerszamx.hu webshopon hol van a címük szerintetek, nem valami megbízhatóak lehetnek?

Figyelt kérdés
[link]
2019. ápr. 22. 20:07
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Ezek szerintem ugyanazok, mint csaló a Facebook Szerszámok banda, Urbán Róbert ürgével:

[link]

2019. jún. 3. 13:34
 12/44 A kérdező kommentje:
2019. jún. 3. 13:49
 13/44 marton.steve válasza:
100%
A kapcsolattartóként megadott telefonszám egy Minco Kft. nevű cégen van. Ez még papíron sem köthető a Tool Citihez, tulajdonosi köre vietnami, számos kapcsolt vállalkozással (néhány felszámolás alatt van, Sárkány Center, no comment) Ezek mind "dobós" cégek, utolérni sosem fogod őket. A "Sz@rszám"-X az egyik ilyen. Ha holnap eltiltják öket, napokon belül más néven folytatják, miközben a webáruház ugyanaz marad, észre sem veszed...
2019. jún. 6. 11:22
 14/44 anonim válasza:
100%
Rendeltem egy sarokcsiszolót a szerszamx.hu weboldalon. Kibontás után láttam, hogy nem lesz jó a méretei miatt. Jeleztem az elállást a weboldalon, erre meglepő módon képeket kértek a termékről. Ezt el is küldtem, de a további kommunikáció meg is szűnt. Én hülye rendeltem egy másik terméket a szerszamx.hu weboldalról ami már a képről nézve is jobban megfelelt. Eree küldtek egy rongyos dobozba ugyanattól a gyártótól egy flexet, viszon teljesen más paraméterekkel. Ezt megreklamáltam, de a szerszamx.hu webáruháztól kapott mail-ben be akarták bizonyítani számomra érthetetlen módon, hoghy ez ugyanaz a termék amit rendeltem. Na itt telt be a pohár és tettem meg a feljelentést a szerszamx.hu weboldal üzemeltetője ellen.
2019. júl. 9. 16:37
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
#14 Vadász, vadász. :)
2019. júl. 26. 22:53
 16/44 anonim válasza:
100%
A google értékelésekből látható (tool city kft keress rá google-on )nem azt kapod amit rendelsz, törött, vagy használhatatlan, nem az a márka, vagy kisebb teljesítményű! Én megjártam velük, nem lehet elállni a vásárlástól, nem veszik fel a telefont, nem válaszolnak emailre! A weboldalukon csak pozitív értékelések vannak, a facebookon nem lehet látni a kommenteket (nem is értem hogy csinálják..) (meg azt sem miért nem kapott rá még valami tv csatorna )
2019. júl. 31. 06:46
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Megrendeltem egy aceltalpas damilfejet tőlük,de nem acéltalpasat küldtek,hanem egy nagyon puha műanyagost. Kb. 1 óra használat után nagyon megkopott,és a damilfej eleve hibás volt,éppen hogy csak elérte a föld felszínét,máris adagolta a damilt,ezért munkára használhatatlan.

Ezt jeleztem nekik,képet kértek,én küldtem is,és amikor bebizonyosodott,hogy ők hibáztak,több e-mailemre sem reagáltak.

Ezután többször is kitöltöttem a 14 napos jogi elállásos nyilatkozatot,nagy nehezen jópár nap múlva írják,hogy használt,ezért nem vásárolják vissza.

Oké,nem az jött amit rendeltem,és mégis használtam. De ez mindegy is,mivel a termék akkor is hibás,használhatatlan,mivel non stop adagolja a damilt.

Csak addig vagy jó,amég nem fizetsz,utánna nem reagálnak a panaszodra.

Itt már csak a fogyasztóvédelem segíthet!

2019. szept. 4. 15:54
 18/44 anonim válasza:
100%
A SzerszámX-el én is pórul jártam. Futok a pénzem után. Nem azt küldték, amit rendeltem. "Csere" címszó alatt el akarták vinni még azt is, ami olcsóbb terméket kihoztak, de a "csere" megrendelt orosz húsdarálót nem hozták.10.000 Ft-tal megkárosítottak, meg persze nem kaptam meg azt a gépet, ami kellene. Csalás az egész.Miért nem zárják be őket újra, ha ennyi a panasz? Hol a Fogyasztóvédelem?
2019. szept. 13. 10:11
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos azt a pénzt nem igen fogod látni,hacsak nem jelented őket a fogyasztóvédelemnél itt vannak az elehetőségeik : [link]

Itt írj nekik emailt,vagy keresd fel őket.

Ez az oldal szándékosan a sz*rabbat küldi,gondolja úgy is megússza.

Próbáltam véleményt írni róluk,de az oldalukra nem lehet,csak amit ők jóváhagynak. Esetleg még fb-n lehet nekik kommentelni.

De a valódi segítség a fogyasztóvédelem!

2019. szept. 13. 19:59
 20/44 FTommy ***** válasza:
33%
Én egy láncfűrészt vettem tőlük, azt kaptam ami az oldalon szerepelt, és meglepően stabil kitartó gépnek bizonyult. Egy héten belül megjött, a garanciaidő már letellt, de a gépnek semmi baja... Talán mázlim volt....
2020. jan. 10. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!