Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mitől ugrott meg a bitcoin?

Mitől ugrott meg a bitcoin?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 2. 12:49
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
80%

De, elolvastam annak ellenére, hogy ezt az egy esetet kivéve nem lehetne rávenni, hogy origót olvassak.

Attól, hogy befektetek még nem leszek hozzáértő, de ha évekig foglalkozok vele, elemző, monitorozó szoftvereket írok rá, akkor azt már nevezhetjük úgy, hogy elég mélyre ástam magam a témában.

Jó kérdés, miért ír ki egy ilyen kérdést és miért okoskodik az, akinek láthatóan halovány lila gőze nincs az egészről?

2019. ápr. 6. 20:56
 32/58 A kérdező kommentje:

nem én írtam hülyeségeket hanem te, és saját magadat is megcáfoltad. és nem én szólok hozzá olyan cikkhez amit el se olvastam.

az elemző szoftverekkel lehet dobálózni, jól hangoznak ezek a szavak, de aki ilyen szoftvert ír az tudná, hogy az csak a hatást elemzi de az okokat nem képes "látni"

2019. ápr. 6. 20:59
 33/58 A kérdező kommentje:
"nem lehetne rávenni, hogy origót olvassak." az is sokat elárul valakiről, ha szapulnia kell a környezetét folyamatosan. személyektől egyenesen weblapokig. te ettől érzed valakinek magad?
2019. ápr. 6. 21:01
 34/58 anonim ***** válasza:
71%

De nem cáfoltam meg magamat. Olvasd már vissza a #21-es válaszomat, amelyben ezt írtam: "mert a hírek is befolyásolják az emberek vásárlási, vagy eladási kedvét. Jó hír = emelkedik az árfolyam, rossz hír = esik az árfolyam"

Eleve ezzel a megállapítással kezdtem.

"az elemző szoftverekkel lehet dobálózni, jól hangoznak ezek a szavak, de aki ilyen szoftvert ír az tudná, hogy az csak a hatást elemzi de az okokat nem képes"

"Zsenikém", egy szóval nem állítottam, hogy azok a szoftverek amelyeket írtam, vizsgálják az okokat. Kiszámolja és követi a mozgóátlagokat, a volumeneket, a különböző indikátorokat és be lehet programozni automatikus vásárlásra, vagy eladásra.

De mellékesen megfigyeltem azt, hogy amit már a #21-es válaszomban is megírtam, hogy ismét idézzem: "mert a hírek is befolyásolják az emberek vásárlási, vagy eladási kedvét. Jó hír = emelkedik az árfolyam, rossz hír = esik az árfolyam"

Te is erre a következtetésre jutottál, akkor nem értem, hogy mi a problémád?

Hacsak nem az, hogy szeretsz kötekedni. S még te mondod másra, hogy mitől érzi valakinek magát. Megnyugtatlak, nem tudom, hogy mitől lesz valaki „valaki” (nem is érdekel), de a trollkodástól biztosan nem leszel „valaki”. Egy személyeskedő troll vagy és ez az, ami sokat elárul valakiről. Most a trollozással már én is személyeskedtem, de soha nem én kezdem, amikor már valaki belerángat, akkor kiosztom.

2019. ápr. 6. 21:13
 35/58 anonim ***** válasza:
79%
Nyugi 34-es. A kérdező csak abba köt bele, aki válaszol, de látom te is észrevetted.
2019. ápr. 6. 21:19
 36/58 A kérdező kommentje:

"Te is erre a következtetésre jutottál, akkor nem értem, hogy mi a problémád?"

Itt csak neked van problémád. Igaz az én problémám ti ketten vagytok s ti itt vagytok. A kérdésre egyikőtök se válaszolt, de nyomjátok hülyeséget, és közben magatoknak mondtok ellent. Egyik pillanatban ok nélkül ugrik fel a bitcoin a másik pillanatban oka van, egyik pillanatban egy bizonyos mennyiség nem okoz ekkora felugrást, másik pillanatban vásárlási kedvet indít be s okoz... és még engem neveztek trollnak... ti vagytok azok akik nagyon tudjátok magatokat s beletrollkodtok egy kérdésbe ráadásul saját magatoknak is ellentmondva.

2019. ápr. 7. 10:52
 37/58 A kérdező kommentje:

78-as nem te vagy az a lángész aki

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__9..

itt panaszkodik, hogy nincs bitcoin happy nevű kriptopénz?

2019. ápr. 7. 11:15
 38/58 anonim ***** válasza:
71%
Látom az is a te kérdésed. Ugyanaz a stílus ugyan az a semmi.
2019. ápr. 7. 15:39
 39/58 A kérdező kommentje:
A te válaszod ugyanaz. A kérdés hogy lehetne semmi? A válaszod az ami ugyanaz a semmitmondó tévhit.
2019. ápr. 7. 15:46
 40/58 anonim ***** válasza:

[link] - hátha így átjön a lényeg.

Amúgy, nem etetjük a trollt na.

2019. ápr. 10. 14:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!