Mitől ugrott meg a bitcoin?
a meredek emelkedést egy rejtélyes vásárló megjelenése idézte elő a kriptopénzek piacán, aki rövid idő leforgása alatt több mint 100 millió dollár értékben vásárolt bitcoint.
Hülyeség. Biztos, hogy nem.
100 millió dollár a 181 milliárd dolláros kapitalizációjú kriptopénz piacon (ebből a Bictoiné 90 milliárd) még 0.1% árfolyam növekedést sem okoz. Számold ki, 181 milliárdnak mennyi százaléka a 100 millió?
inkább ti nem tudtok elfogadni egy véleményt. nem én mondom élből valamire hogy hulyeség.
és esetleg utána kéne olvasni. az áprilisi vicc miatt megindult felefele ekkor szálltak be 1%-al s után meg már a piac maga generálta. amikor elindul felfele sokan vesznek. és ilyenkor a BCH azonnal pumpálásba kezd s a többit is magával rántja. és még van néhány hatás ezeken kivul is. elég nagy ostobaság azt feltételezni hogy a piacon egyszerre csak egyetlen egy hatás van.
de akármennyire is ragaszkodtok ahhoz hogy senki se tudja mik a hatások, nincs értelme ehhez ragaszkodnotok mert nem csak egyre több elemző ír ezekről, hanem az egyikőtök ép itt cáfolta meg saját magának is ellentmondva
Azért írtam rá élből hogy hülyeség, mert ez matematika. Aki a cikket írta, az vagy nem tud számolni, vagy nem tudta, hogy mennyi a kriptopénzek kapitalizációja.
#24:Szereti, nem szereti, el kell fogadnia, ha valaki eltérő véleményen van, tájékozott és tud számolni.
Évekig követtem a kriptopénzeket, pénzt fektettem beléjük. Tavaly év elején szoktam le róla, most már másba fektetek. Amíg volt befektetésem a kriptopénz piacon, addig sok tapasztalatra tettem szert. Ezek közül az egyik, hogy a jó hírekre tömegeknek jött meg a befektetési kedve, egyik napról a másikra. A rossz hírekre is szinte mindig azonnal reagált a kriptopiac. Ugyanúgy, mint a tőzsde. A 2017 év végi, 2018 év elei fiaskó után már jóval elővigyázatosabbak lettek a korábbi befektetők.
most meg te mondasz magadnak ellent.
az is tévedés hogy az árfolyam csak az elemi matematikáról szólna. ép hogy emberek érzésiről s ezeknek az érzéseknek, a hitnek stbnek a mértékéről. de ezt te is leírtad öntudatlanul.
az se véletlen hogy ekkora korrekció után csak nehezen indul meg, úgy ahogyan látjuk.
azt hinni hogy nem pumpálják ilyenkor pedig egyenesen naivság.
Nem mondtam magamnak ellent. De te igen, magadnak. Mert előbb linkelsz egy cikket, ami egy bizonyos 100 millió dolláros befektetésnek tulajdonítja az árfolyam emelkedést, amit cáfoltam. Ezzel szemben te most már az emberek érzéseiről írsz és arról, hogy a híreknek van szerepe az árfolyamok alakulásában.
Világos, hogy én is ezt írtam, méghozzá tudatosan, mert erre akartam kilyukadni és erre akartalak rávezetni, ami sikerült.
mondjuk az is sokat elárul, hogy ilyesmit nevezel hülyeségnek amit el se olvastál.
nagyon hiteles...
ráadásul attól hogy befektetsz még nem leszel hozzáértő, a bitcoinra különösen érvényes ez, hisz a befektetők 70%-ának szinte fogalma sincs róla. ezt tudhatnád ha olvastál volna róla csak ugye ép az utána olvasás iránti hajlandóság hiányzik belőled.
még az is lehet hogy a novemberi esés okát se ismered. valószínű a másik se ismeri, hisz ő az okok létét is tagadja igaz egy másik hozzászólásában meg elismerte. nem politikus véletlenül?
mondjuk jó kérdés miért szól hozzá ahhoz amiről fogalma sincs bár köztudott, hogy itt ez gyakori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!