Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tegyek hogy ne tiltsák le...

Mit tegyek hogy ne tiltsák le a youtube fiókomat?

Figyelt kérdés

EZT AZ ÜZENETET KAPTAM:

"3 vagy több szerzői jogi figyelmeztetést kaptál. Ha nem oldod meg ezeket, hamarosan letiltjuk a fiókodat.Ez idő alatt szünetel a figyelmeztetés elévülési ideje, és nem fogsz tudni új videókat feltölteni."

Azt írják hogy felvehetem a kapcsolatot a követelést benyújtó személlyel , de hogyan ha nem tudom ki az és semmi adatot nem írtak róla email címet se ahol tudnék neki írni... Nem szeretnék elveszíteni 12 ezer feliratkozót :/

2018. máj. 15. 15:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
#20 Mozifilmrészletek. Szerinted mennyire nem jogos?
2018. máj. 18. 17:33
 22/31 anonim ***** válasza:
#21 ha teljes filmet tesz fel akkor semennyire, ha részletet akkor vannak jogos esetek. Neked is javaslom, olvass utána.
2018. máj. 18. 17:38
 23/31 anonim ***** válasza:

...akarom mondani: vannak nem jogos letiltási esetek és jogos filmrészlet felhasználási esetek :)

Tömören itt van: https://www.youtube.com/intl/hu/yt/about/copyright/fair-use/..

De nagyon sok helyen foglalkoznak ezzel.

2018. máj. 18. 17:42
 24/31 anonim ***** válasza:
Most olvastam el. Igen, remix talán mehet, de egy sima filmrészlet nem. Pláne ha ebből 12000 feliratkozó van és ezzel akár pénzt is kereshet(ne).
2018. máj. 18. 17:44
 25/31 anonim ***** válasza:

előbb utóbb meg fog szünni minden, ezért kell 1 db filmet 3 db merevlemezen tárolni.

Van olyan filmeim amik nincsenek fent torrenten mint pl ősállatok és szörnyek között, De nekem megvannak, letöltöttem Indáról, Hamarosan ezek megfognak szünni,, mindenkinek azt tanácsolom hogy mindent mentsetek Merevlemezen, Pedriven, stb..

2018. máj. 18. 18:39
 26/31 Neveed válasza:
Egy ideig én is ezzel kerestem a pénzem majd nekemis letiltották a fiókom ,de ez olyan szerencsejáték féle , nem tudhatod melyik filmre kapsz figyelmeztetést ez az amit nehéz kijátszani benne.
2018. máj. 18. 20:26
 27/31 anonim ***** válasza:
wtf? youtube-ért megbüntetnek? :/
2018. máj. 19. 15:38
 28/31 anonim ***** válasza:
A lopott tartalomért büntethetnek.
2018. máj. 19. 15:44
 29/31 anonim ***** válasza:
Kérdező mi a helyzet?
2018. máj. 27. 16:27
 30/31 anonim ***** válasza:
A kérdező lehetséges már a börtönben csücsül, vége az ingyen nézésnek és torrentezésnek, lehet gyűjteni a zsebpénzt.....
2018. máj. 28. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!