Mit tegyek hogy ne tiltsák le a youtube fiókomat?
EZT AZ ÜZENETET KAPTAM:
"3 vagy több szerzői jogi figyelmeztetést kaptál. Ha nem oldod meg ezeket, hamarosan letiltjuk a fiókodat.Ez idő alatt szünetel a figyelmeztetés elévülési ideje, és nem fogsz tudni új videókat feltölteni."
Azt írják hogy felvehetem a kapcsolatot a követelést benyújtó személlyel , de hogyan ha nem tudom ki az és semmi adatot nem írtak róla email címet se ahol tudnék neki írni... Nem szeretnék elveszíteni 12 ezer feliratkozót :/
...akarom mondani: vannak nem jogos letiltási esetek és jogos filmrészlet felhasználási esetek :)
Tömören itt van: https://www.youtube.com/intl/hu/yt/about/copyright/fair-use/..
De nagyon sok helyen foglalkoznak ezzel.
előbb utóbb meg fog szünni minden, ezért kell 1 db filmet 3 db merevlemezen tárolni.
Van olyan filmeim amik nincsenek fent torrenten mint pl ősállatok és szörnyek között, De nekem megvannak, letöltöttem Indáról, Hamarosan ezek megfognak szünni,, mindenkinek azt tanácsolom hogy mindent mentsetek Merevlemezen, Pedriven, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!