Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám végérvényesen...

Hogyan tudnám végérvényesen letörölni a facebook fiókomat, megszüntetni?

Figyelt kérdés
2018. máj. 6. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kedves tőled, hogy úgy kérdezel, hogy meg se próbáltad. Mert kb. 5 mp megtalálni a beállításokban.

De tessék:

[link]

2018. máj. 6. 12:22
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, megtaláltam én is, 1 perc alatt. Csak ha újra bejentkezem a fiók újra megy, nem szűnik meg. Nekem olyan tanácsra lenne szükségem, ahol ha újra meg is próbálnék belépni, ne lehessen. Köszi szépen :)
2018. máj. 6. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Azért, mert 14 napot kell várni. Hogy legyen elég időd eldönteni, hogy valóban akarod-e.

[link]

Ha jól értem, akkor ezután felfüggesztett állapotban lesz a fiókod, és ha 14 napon belül belépsz, akkor látnod kellene egy olyan gombot, hogy "Törlés megszakítása" - hogy belépéskor rögtön, vagy a beállításokban, vagy máshol, azt nem tudom -,s így megszakad az egész folyamat. Ha nem lépsz be, akkor 14 nap után már többé nem tudod elérni. De hogy minden fiókoddal kapcsolatos dolog megszűnjön, az még jóval több idő.

De ha tényleg törölni akarod, akkor elindítod a törlési folyamatot, és többé nem lépsz be, mert hát minek is lépnél, ha már egyszer törölni akarod? Egyszerű.

2018. máj. 6. 22:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, értem. Köszönöm szépen a választ.
2018. máj. 7. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!