Kuplung33 kérdése:
Ha valaki alpári módon, írogat, hogy jelezzem, h tiltsák, vagy valami? Valószínű ő törte fel a fiókomat
Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 13:48
1/7 anonim válasza:
Az oldal alján van egy emailcim, oda tudsz irni.
2/7 A kérdező kommentje:
tiltva van az e-mail címe
2011. okt. 9. 20:29
3/7 anonim válasza:
Nem az illetö emali-cimére gondoltam, hanem a ennek az oldalnak az alján lévö, amin keresztül a moderátoroknak tudsz irni. (info (kukac) gyakorikerdesek.hu)
4/7 anonim válasza:
tedd spamba, lendülj át egy másik postafiókba, ezt meg felejtsd el....nem rágódni, lépni, örülni...
5/7 anonim válasza:
Ha megfigyeled, a válaszolók kb egyharmada, kategóriától függetlenül-nem normális, csak azért ír be hogy bsztasson, megalázzon.
Ha mindegyiket bejelented, mást se fogsz csinálni, tehát inkább hagyd, vagy küldd el magad a 3,14csába, és lépj tovább.
Nem beszélve arról, hogy a moderátorok némelyike miket enged meg magának.
Pl. nyíltan fasiszta beirást jelentettem be, erre engem moderált ki valamelyik.
Sztem hagyd.Lépd át.
6/7 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Gondolom névtelen feljelentést tettél.
7/7 slywer válasza:
Írj az operátoroknak-biztos ott van,hogy ha van valami gondod,akkor hová kell írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!