Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit tegyek hogy ne tiltsák le...

Mit tegyek hogy ne tiltsák le a youtube fiókomat?

Figyelt kérdés

EZT AZ ÜZENETET KAPTAM:

"3 vagy több szerzői jogi figyelmeztetést kaptál. Ha nem oldod meg ezeket, hamarosan letiltjuk a fiókodat.Ez idő alatt szünetel a figyelmeztetés elévülési ideje, és nem fogsz tudni új videókat feltölteni."

Azt írják hogy felvehetem a kapcsolatot a követelést benyújtó személlyel , de hogyan ha nem tudom ki az és semmi adatot nem írtak róla email címet se ahol tudnék neki írni... Nem szeretnék elveszíteni 12 ezer feliratkozót :/

2018. máj. 15. 15:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Vége lesz az ingyen nézésnek, és torrentezésnek...
2018. máj. 15. 18:56
 12/31 anonim ***** válasza:
Így jártál. A szerzői jogot nyugaton picit komolyabban veszik.
2018. máj. 15. 19:38
 13/31 anonim ***** válasza:
Éljen, éljen, hurrá. Remélem, a jövőben még sokkal szigorúbban fognak eljárni.
2018. máj. 15. 23:19
 14/31 moozygoo ***** válasza:

Nos igen, szép és jó dolog a "youtuber leszek oszt nem járok dolgozni mert dőlni fog a pénz a feliratkozóimtól meg a youtubetól" elképzelés CSAKHOGY ELKÉNE OLVASNI ÉS ÉRTELMEZNI a szerződésben kötött feltételeket, amiket az elfogadom gombra kattintva elfogadtál. Mivel más emberek/cégek szellemi termékét használtad fel a saját videóidhoz, beleegyezés nélkül eltulajdonítva használtad fel azokat, így jogosan lenne letiltva a youtube fiókod (ami azt illeti a szerzők még egy pénzbírságot is a nyakadba zúdíthatnának ha lenne kedvük egy 12 ezer feliratkozós senkivel komolyabban foglalkozni, ne vedd személyeskedésnek).

Mi a megoldás ? Törölsz minden egyes videót amivel szerzői jogokat sértesz.

2018. máj. 16. 11:17
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

Az nCore megszűnnik akkor vége minden filmnek, ami nCore-n nincs fent az sehol sincs. A régi filmek csak nCore-n vannak fent. Nem tudom hogy fogunk ingyen letölteni ha vége a torrent oldalaknak, és az online filmes oldalaknak.

Szerintetek hamarosan fizetünk mindenért?

2018. máj. 16. 17:14
 16/31 moozygoo ***** válasza:
Utolsó te mit szívtál ?:D
2018. máj. 16. 17:57
 17/31 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak fent teljes filmek YouTube-on, lehet jobban járok letörlőm őket még ma?

Majdnem 4000 ezer feliratkozom van.

2018. máj. 17. 20:16
 18/31 anonim ***** válasza:
#17: 4000 ezer? Az négymillió feliratkozó! Nem semmi...
2018. máj. 17. 23:14
 19/31 anonim ***** válasza:
Szerintem a feliratkozó meg a megtekintés fogalmakkal sincs tisztában.
2018. máj. 18. 08:18
 20/31 anonim ***** válasza:
Olvass utána a Fair Use témakörnek youtube-al kapcsolatban és ha az alapján úgy látod nem jogos a tiltásuk akkor írd meg a youtube supportnak.
2018. máj. 18. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!