Bűncselekménynek számít ez? (lent)
Figyelt kérdés
Az illető készített a telefonommal egy képet saját magáról (a tudtom és az engedélyem nélkül) amit én továbbküldtem valakinek és kikerült egy PRIVÁT ig oldalra, aztán néhány óra után le is törölték. Ezért megbüntethetnek, ha tudom bizonyítani hogy magáról csinálta az enyémmel, és hogy az oldal privát volt?2018. jan. 17. 19:24
1/5 anonim válasza:
Nem a fotó készítése a bűncselekmény, hanem annak publikálása.
AZT ki csinálta????
3/5 anonim válasza:
Miért, pert indított ellened az illető? Az is kell ám hozzá.
4/5 anonim válasza:
tudod bizonyítani? hogyan? volt a szobába rejtett kamera ami rögzítette, hogy befotózza a muffot?
5/5 anonim válasza:
az, hogy az illető készítette a képet, nem változtat a dolgon semmit. ahogy az első is írja, az számít, hogy te továbbküldted valakinek, az meg publikálta valahol...most nem tudom, mi a probléma ebben, mármint így önmagában ezzel nincs semmi. ha a személy beperel, mert a tudta nélkül továbbítottál egy képet róla, akkor te is bűnös vagy, de az is, akinek elküldted és ő továbbította szélesebb körbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!