Hogyan kell eligazodni az internet sebességnél megadott bit/byte zavaron?
Figyelt kérdés
2018. jan. 17. 09:23
11/14 A kérdező kommentje:
Akkor tehát nyugodt lehetek, hogy ha áttérek az 50-esre, ötször olyan gyors netem lesz, nem pedig feleannyi?
2018. jan. 17. 11:25
12/14 anonim válasza:
#7-es vagyok. Felfelé a hűségidő alatt is módosíthatsz, de van itt egy trükk: ez nem a sebességre, hanem az árra vonatkozik! Én megpróbáltam egyszer gyorsabb, de az enyémnél olcsóbb csomagra váltani, akkor szembesítettek ezzel...
Amit a csomag mellé írnak az szimpla reklám. Akinek nincs tapasztalata, az meg is eszi.
"Kössük be az internetet, de ne a legkisebb csomagot, mert azt írják hogy az semmire nem elég..."
13/14 lali51 válasza:
Nem lehetsz nyugodt ha áttérsz az 50-es csomagra nem valószínű hogy 5-szörös lessz a sebesség.Előző válaszok közt már írták hogy csak a garantált sebesség a biztos.
14/14 Pully válasza:
Én hasonlóképpen jártam a szolgáltatómnál anno. kb. 8000HUF volt az előfizetés díja 6MB/s csomagomnak, mikor teli plakátoltak mindent az új 25MB/s csomag ~2500HUF-os árával. Akkor bementem hozzájuk, számon kérve az igazságtalanságot. Mivel még hűségidőn belül voltam, annyit tudtak tenni, hogy felemelték a sebességemet 25MB/s-ra, de a hűségidő végéig az eredeti összeget kellett fizetnem. Még egy hónappal túl is fizettem, mikor be kellett mennem szerződésmódosításra, a befizetett összeget pedig leírták a következő négy havi számlámban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!