Miért tölt ilyen lassan a netem?
Figyelt kérdés
1MB/s-el tölt le az egyébként 30Megás netem, 3-4 MB/s al kéne tölteni és néha szokott is annyival, de valamikor nem és nem tdom miért, Torrenten is meg ha nem torrenten töltök akkor is, ha mondjuk, steam-röl töltök le akkor is. Telekomos vagyok2017. nov. 5. 15:04
1/2 anonim válasza:
Hogyan vagy? Wifi-n akkor nem csodálom, hogy annyival, azért lehet mert a router a ház másik felén van és a rádiósugarak meg ütköznek a nagy falakban ezért is lehet.
Meg ha lan kábelel van a gépedben akkor azt is lehet, hogy a kábelben van valami pl valamelyik szin fel van cserélve benne vagy rossz a érintkezés valahol.
2/2 A kérdező kommentje:
kábeles
2017. nov. 5. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!