Milyen routert vegyek 100/100Mbps internethez?
Figyelt kérdés
Panel lakás, szóval sok más wifi fogható a lakásban, gondolom a legtöbbje 2,4 GHz-en működik. ASUS RT-N12 PLUS és TP LINK TL-WR841N routerek között vacilálok, mindkettő 2,4 GHz-en működik, szóval a kérdésem az lenne, hogy ezek a routerek WIFI-n keresztül képesek-e a 100Mbps-ból olyan 70-80Mbps, az az a 10 Megabyte-os letöltési sebességre, így h esetlegesen a frekvencia telített ? A lakás 60 négyzetméter, szóval a jelerősséggel szerintem biztosan nem lesz gond, és nem tervezek nagyobb netre bővíteni a közeljövőben szóval nincs szükség gigabites routerre.2017. nov. 19. 11:08
11/16 P.O.C. válasza:
Na, azt majd te fogod megtenni magadnak, mikor megveszed a gagyit, és nem fog az elvárásaidnak megfelelően teljesíteni. :D
12/16 A kérdező kommentje:
épp ez az h az h az elvárásom az h 70-80megabit/sec-et stabitlan hozza, de nem kell foglalkozni vele.. az h szerinted mi az okos döntés meg h vegyem meg a jobbat mert csak kicsivel drágább áá de akkor annál már csak kicsivel drágább a mégjobb oda vezet h veszek 15-20k-ért egy routert amit nem használok ki mert 100 az az SZÁZ megabites internetem van és nem lesz nagyobb annál , szóval nekem az a 100megabites plafon amit említettél bőőven elég :)
2017. nov. 24. 14:47
13/16 P.O.C. válasza:
Már csak azt nem értem, minek írtad ki akkor a kérdést? Sokkal korábban eldöntötted már, mit fogsz megvenni. Fölöslegesen szórakoztattál itt bennünket. :)
14/16 A kérdező kommentje:
nem sok eszed van az élethez
2017. nov. 24. 15:18
16/16 P.O.C. válasza:
De hogy nem mond, hogy nem segítek, próbálok utat mutatni a gagyik között. Szóval sz@r 10/100 -as mind a kettő 300 N -es Wi-Fi -vel.
Az Asus gyári szoftverbe esősebb picit, jelismétlő mód, AP mód, szülő felügyelet, stb. Viszont gyengébb a hardvere.
De a TP-Link okosítható, amit ha felvállal a felhasználó képességekben legyőzheti az Asus -t. És az antennái is elvileg erősebbek. 2*5 dbi
De mivel téged úgysem érdekel a szoftveres tudás, a TP-link lesz számodra a jobbik rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!