Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Átvertek egy rendeléssel?

Max0007 kérdése:

Átvertek egy rendeléssel?

Figyelt kérdés
A konzolvilág oldaláról rendeltem egy Mass effect Triology játékot. 5000 ezer forint épp volt pénzem mondom ez úgy is hiányzik meg veszem. A "hirdetésben felszokták tüntetni hogy ha letölthető vagy ha nem. Erre nem volt rá írva hogy letölthető és én azt hittem hogy PC/DVD változat(mert hogy én azt is akartam). Ez mind ma történt 10.11-én. A csomag/doboz bontatlan sértetlen. felhívtam őket hogy ez nekem nem tetszik, nem ezt akartam ha lehetne vissza küldeném esetleg ráfizetéssel vennék valami mást. Válasz: Hát ezt már nem veszik vissza mert ebben egy letöltő kód van ami nem ellenőrizhető. Most komolyan át kell b*szni az embert? Mit tudok tenni?

2017. okt. 11. 15:04
1 2
 11/13 anonim válasza:
Kamu szagot érzek hogy újonc vette volna fel. Legalább elérted amit akartál
2017. okt. 12. 14:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt érted el a Facebook-kal amit régen a fogyasztóvédelemmel csináltak vagy a Tékozló Homárral. A nyilvános megszégyenítés mindenkinek rossz, mert a hírneve függ tőle, így azonnal mindent megkapsz amit akarsz.
2017. okt. 12. 16:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Ja azt még el kell mondanom hogy a lakhelyemen van egy konzolvilág bolt amit említett is a faszi a telefonba amikor felhívott. Közölte velem hogy menjek el oda aztán majd ott átveszik felküldik Pestre kifizetnek vagy ráfizetéssel más is lehet...stb. A történet odáig meg is volt hogy elmentem a helyi konzolvilágba ahol is közölték velem hogy postán kell feladnom (saját költségre természetesen) és ha szerencsém van akkor vissza kapom a pénzem merthogy én szellemi terméket vásároltam csakhogy ez nem volt feltüntetve a leírásban ezért van igazam. Le is mentettem egy képet de szerintem ti is megnézhetitek van olyan opció hogy dobozos vagy letölthető. Én direkt dobozos verziót néztem mert arra számítottam hogy abban lesz dvd mert én olyat akartam. Az már egy másik történet hogy miért kellett volna dvd-s verzió de könyörgöm rendeltem már a supergamer oldalról is és faszán oda van írva hogy pc/dvd vagy hogy letöltő kód. Ennyire nem képesek.
2017. okt. 13. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!