Előfordulhat, hogy átvertek? (Jófogás)
A héten rendeltem a jófogásról a kislányomnak egy Disney játékbabát, hozzá sátrat és ágyneműszettet.
Évek óta vásárolok és adok is el a neten, eddig még sohasem volt problémám.
Most viszont nem érkezett meg a csomag. A kérdésemre az eladó kedvesen és azonnal válaszolt, majd később este elküldte a csomagszámot ebben a formában:
Tisztelt X Yné!
Ezúton értesítjük, hogy a DPD Hungária Kft. futára, az Ön által feladni kívánt küldeményért a következo munkanapon, várhatóan 2016-04-20 -n 8-18 óra között érkezik.
A fuvardíj értéke: 1100 Ft, amely a csomag felvételekor a futárnak számla ellenében készpénzben fizetendő.
A megrendelés adatai:
Felvételi cím: X Yné 5X00 Jófogásfalva Deák F. u.21. Számlázási cím: X Yné 5X00 Jófogásfalva Deák F. u.21.
Megadott bankszámlaszám:
Csomagszám: 16407370447345,
Kézbesítési cím: Blablabla
A sikeres felvételt követően a csomagszám alapján a www.dpd.hu oldalon követheti nyomon küldeményét. Utánvétes küldemény esetében, az utánvétösszeg visszautalása a sikeres kézbesítést követő hét munkanapon belül történik meg a megadott bankszámlaszámra.
Üdvözlettel:
DPD Hungária Kft.
1158 Budapest, Késmárk u. 14
Telefon: +36 (1) 501-62-00
E-mail: dpd@dpd.hu
Na most, ezzel az a problémám, hogy egyrészt a csomagkereső értelmezhetetlen adatokat dob ki rá, mint:
05.01.2016 16:11 Debrecen (HU)
Felvétel nem lehetséges
Hiányos, nem megfelelő címzés
Másrészt eddig szó sem volt arról, hogy DPD-vel küldi, postáról beszéltünk. Mindemellett sem a telefonszámom, sem az e-mail címem nem kérte el az eladó, és ha jól tudom - bár lehet, hogy tévedek - de azok nélkül nem is tud futárt rendelni.
Csütörtökön még ránéztem a hirdetéseire, mert gondolkoztam egy másik eladó cuccán is, akkor még minden fent volt, azok a dolgok is, amiket én megrendeltem.
Ma már ezek nem érhetőek el az oldalon.
Sanszos, hogy átvertek? Mert nagyon úgy érzem, bár erről bizonyosságot csak hétfőn tudok szerezni, mikor felhívom a DPD-t, mert hétvégén nincs ügyfélszolgálatuk...
Hozzátenném, elég sok pénzről van szó, ráadásul a kislányom már nagyon-nagyon várta a csomagot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!