Mi a baj a rendeléssel?
Rendeld meg!
Ne rendeld meg!
Nem tudom!
Szerinted milyen lesz a megoszlás?!
Tudom, hogy manapság az internet világában élünk, de mi a bánatos ... nem lehet felhívni azt a kedves ügyfélszolgálatos hölgyet és megkérdezni tőle, hogy mi történt?
Itt majd erre kapsz egy-két tippet, amelyek alapján vagy nem fogod megkapni, vagy kétszer rendeled meg ugyanazt.
Bocs, hogy ezt mondom, de ma már annyira "okos" minden az ember kezében, hogy ha egy napra elmenne az áram, akkor a Föld népességének a 80%-a elpusztulna.
Értem én, hogy sürgős, vagy akciós, de vasárnap mégis mit vársz?! Várd ki szépen a holnapot és akkor mindenre választ kapsz. :)
Futárcégnél vagyok.
Ha tegnap sikerült is feladni a terméket az még közel sem biztos, hogy abban a depóban is van, ahova neked kivinnék.
Nyugodj meg, ha a media átadta, akkor az már úton valahol az országban. Ha meg nem sikerült nekik, akkor meg hétfőnél hamarabb nem fog történni semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!