Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a baj a rendeléssel?

Mi a baj a rendeléssel?

Figyelt kérdés
Tegnap megrendeltem a Media Marktból egy laptopot és egy telefont, de ma délutánra eltűnt a megrendelés a Media Marktos felhasználói fiókom - rendeléseim menüből. Teljesen üres, nincs ott semmit. Megrendeljem újra a termékeket? SOS!

2016. okt. 16. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Rendeld meg!

Ne rendeld meg!

Nem tudom!

Szerinted milyen lesz a megoszlás?!

Tudom, hogy manapság az internet világában élünk, de mi a bánatos ... nem lehet felhívni azt a kedves ügyfélszolgálatos hölgyet és megkérdezni tőle, hogy mi történt?

Itt majd erre kapsz egy-két tippet, amelyek alapján vagy nem fogod megkapni, vagy kétszer rendeled meg ugyanazt.

Bocs, hogy ezt mondom, de ma már annyira "okos" minden az ember kezében, hogy ha egy napra elmenne az áram, akkor a Föld népességének a 80%-a elpusztulna.

2016. okt. 16. 16:19
 2/5 anonim ***** válasza:
kérdezd meg őket
2016. okt. 16. 16:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Felhívtam az ügyfél szolgálatot és azt mondta egy kedves női hang, hogy hívjam őket a nyitvatartási időben, ami ma 9-14-ig volt. Aztán felhívtam a debreceni Mediát, ahol meg azt mondták, hogy ők ebben sajnos nem tudnak segíteni, keressek meg egy online munkatársat holnap. Még tegnap este írtam egy e-mailt, amiben megkérdeztem, hogy mit jelent az, hogy egyedi szállítási határidő, de arra pedig nem kaptam választ. Ezért kértem segítséget itt is, hátha valaki tényleg tudja a megoldást, mert esetleg már más is járt így és reméltem, hogy nem csak értelmetlen butaságokat fognak írni az emberek... Ja és azért lenne ennyire sürgős, mert most van egy -11%-os kedvezmény, amiről nem szeretnék lecsúszni.
2016. okt. 16. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy sürgős, vagy akciós, de vasárnap mégis mit vársz?! Várd ki szépen a holnapot és akkor mindenre választ kapsz. :)

Futárcégnél vagyok.

Ha tegnap sikerült is feladni a terméket az még közel sem biztos, hogy abban a depóban is van, ahova neked kivinnék.

Nyugodj meg, ha a media átadta, akkor az már úton valahol az országban. Ha meg nem sikerült nekik, akkor meg hétfőnél hamarabb nem fog történni semmi.

2016. okt. 16. 17:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megoldódott. :)
2016. okt. 17. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!