Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem fogadja el a paypal...

KUBAYlaci kérdése:

Miért nem fogadja el a paypal a kártyámat?

Figyelt kérdés
Azt irja ki hogy a kártyát nem fogadjuk el pedig mident jol csináltam.Lehet hogy az a probléma hogy otp junior-os kártyám van.Segitsetek pls.

2017. aug. 21. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Az OTP Junior szabvány Mastercard, mindenhol elfogadják. A leggyakrabban az szokott lenni a probléma, hogy a Paypal amerikai "anyaoldalán" próbálod regisztrálni, ugyanis nem irányít át automatikusan. Próbáld meg ezen a linken:

[link]

2017. aug. 21. 21:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. aug. 24. 06:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Van egy kis baj.Eredetileg is itt regisztráltam és nem fogadja el most sem.Valami más ötlet esetleg???
2017. aug. 24. 07:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor passz. Használtad már a kártyádat digitális fizetésre (ATM automata, bolti pénztár, stb)? Mert amíg nincs aktiválva, addig neten nem fog működni.

Van a kártya hátulján háromjegyű CVC/CVV kód?

[link]

2017. aug. 24. 07:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen van kód.És voltam ATM nél csináltam egy egyenleglekérdezést azt mondták hogy elvileg ezzel aktiválhatom.
2017. aug. 24. 09:20
 6/6 A kérdező kommentje:
És épp ezért kéne a kártya digitális fizetésre mert a gamager egyböl a paypal hoz irányít át.
2017. aug. 24. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!