UPC Fiber Power 120 csomag esetén mennyi kell, hogy legyen letöltési sebességem valójában?
Tegnap váltottam csomagot Fiber Power 30-ról.
Viszont ma mikor megnéztem még mindig csak 3,5mb/sec-el tudok lefele tölteni. Egyedül egy emailt kaptam amibe azt írják hogy a számlázás kezdő dátumja augusztus 02. Ez azt jelenti hogy holnaptól lesz gyorsabb a sebességem ?
Az ügyfél szolgálat le xart jóformán. Pedig még el is magyaráztam , hogy a régi netem 30-as volt azaz
30/8 = 3,75mb/sec volt a letöltési sebességem.
Mostani előfizetés 120/8 = 15mb/sec kellene , hogy legyen és ahelyett ugyanúgy 3,75mb/sec.
Ezután meg csak nyomták a sablon szöveget mintha nem is beszéltem volna... Lemondom a pics.ába ezt az egész UPC-t. Nem tudom , hogy más megyében milyenek. De itt valami ótvar xar az ügyintézés.
Tényleg... D Szeged.
Kicsit kardoskodj!
Egyébként a "lemondás" szó, nagyon érdekes hatással van rájuk...hirtelen minden megváltozik-hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!