Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyire jó a UPC-től a Fiber...

Mennyire jó a UPC-től a Fiber Power 50-es csomag?

Figyelt kérdés

Mi 60-asat használunk, de azon gondolkodunk, hogy lemenjünk-e 50-esre és kétezerrel kevesebbet fizetnénk havonta.

Maximális letöltési sebesség 50 Mbps

Maximális feltöltési sebesség 5 Mbps

Garantált leltöltési sebesség 15 Mbit/s

Garantált feltöltési sebesség 2 Mbit/s

Ezek jók lennének mondjuk online játékokhoz, mint pl.: Planetside 2, nameg folyamatos torrentezéshez?

2013. ápr. 10. 16:37
 1/4 uno20001 ***** válasza:
Biztos, hogy jó! Nekünk 256kbit/s a garantált letöltés, és majdnem minden tökéletesen elmegy.
2013. ápr. 10. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Maradj a 60-as neten. Ugyanis nem fogod az olcsóbb áron megkapni az 50-et, mert nem felfelé, hanem lefelé módosítasz.

Nekem is 60-es van és azt hittem, hogy kicsit olcsóbban kaphatok 50-et, de nem, mert az az ár csak a kedvezményeseknek (új belépők és felfelé módosítók) érvényes. Nekem majdnem ugyanennyibe került volna az 50-es.

Kérdezd meg, de szerintem nálad is ugyanez lesz a helyzet.

2013. ápr. 10. 16:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Mi már beszéltünk velük és ők mondták, hogy ha 50-esre váltunk, akkor 2000-errel lesz kevesebb a havi számlánk és kapunk egy olyan tv csomagot is, amivel +20 csatornánk lesz, mint most (összesen 70)
2013. ápr. 10. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja, hát csomagban, ha a TV előfizetést is változtatjátok, akkor lehet.

Nekünk viszont az alap TV csomag van, mert minek fizetnénk drágábbat, mikor egyrészt CRT TV van, másrészt úgyis csupa kaka megy minden csatornán.

2013. ápr. 11. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!