Mit jelent az hogy "forgalomkorlátos csomag"? UPC Fiber Power 10 az jó fajta net? Gyors?
A forgalom korlát annyit jelent, hogy x mennyiségű adatforgalom után lekapcsolják/lelassítják.
Ez az adatforgalom a fel és letöltést is jelenti egyben.
Jónak pedig ugyan olyan jó, mint bármelyik, gondolom a 10-es az jelenti, hogy 10 megabites a letöltése. Korrekt.
5 GB egy hónapra akkor elég, ha nem töltesz le, és nem nézel túl sok videót.
(napi 170 MB azért nem túl sok, ha azt nézed ez 1 db jobb minőségű youtube-videó mérete, és akkor nem is csinálsz mást aznap).
Mondjuk a UPC korlátozása más csomagban látszólag nem él, de a direkt korlázott csomagra lehet jobban odafigyelnek, és akkor napokig szenvedsz vele. Inkább akkor legyen egy nagyobb, de ahhoz képest nem túl drága csomagod, aminél nincs korlát (csak az elvi 300GB/3 hónapos).
Alapból tévesen, sokszor több száz GB-ot nem számol el a szolgáltató saját adatforgalom-mérője. Utoljára tavaly április végén írt 300 GB alatti összeget, és azóta sem történ lassulás. Minden hónap elején már kijön a levél, hogy elértem a 100%-ot, és lassítHATnak, de eddig ez nem történt meg, legalábbis nem tapasztaltam még ilyet egyszer sem. Ezért mondtam amit mondtam, a tapasztalatok alapján.
Ez persze a nagyobb csomagra érvényes, lehet az 5GB-ot tényleg jobban figyelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!