Az időkép oldalon ez esetben akkor hogyhogy nem tudok a hírek alá kommentet írni?
Regisztráltam az időképre de kb. több mint egy hónapja és a hírek alá csak regisztrált tagok tudnak mommentet írni. Az rendben van,hogy regisztrált tag vagyok de nem enged kommentet írni,pontosabban enged,meg lehet irni csak minkor at "elküld" gombra kattintok,nem küldi el. Így nem lehet kommentelni.
Viszont azt írja mellette,hogy 30 észlelés szükséges.
Minden nap.szoktam észlelést kitenni a térképre,(mert azt a regisztrált tagok teszik ki) van mikor egy nap többször is.
Nem számoltam de mióta regisztrált tag vagyok,nem hogy 30 észlelésem van meg,hanem sokkal több. Szerintem van 40-nél is több.
Van valaki itt aki szintén regisztrálva van az időképen,hogy tudja a választ?
Miért nem lehet kommentet írni mikor már szerintem a 40-et is meghaladta az észlelésem?
Az nem igaz.
Semmi szabályszegést nem csináltam,ha letiltottak volna valószínűleg észlelést sem tudnék küldeni de azt tudok.
Úgyhogy nem hiszem,hogy ezért nem tudok kommentelni,mert letiltottak volna.
Arról tudnék.
Nekem több ezer észlelésem volt. Résztvettem egy hőmérséklet tippelős nyereményjátékban, amit szoktak néha rendezni. Általában meteorológiai mérőállomást kap a győztes.
Nos én megnyertem az egyik ilyen tippversenyüket, majd két héttel a verseny vége után emailben megkerestem őket a nyereményem ügyében, de nem kaptam választ. Kommentben ezt szóvá tettem náluk teljesen kulturált módon és tiltás lett a jutalmam.
Szerintem te is tiltást kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!