DURVA! Idegen MSN beszélgetés a gépen. Honnan jöhetett?
A gépemen (laptopomat) csak a párom és én használom. Viszont most egy eléggé érdekes (ismerkedős) félig naplózott beszélgetést találtam a gépemen. Természetesen idegen MSN címmel, melyet én nem ismerek.
Lehetséges esetleg az, hogy valami hacker a "távolból" ezt felrakta a gépemre, vagy ez tényleg valós beszélgetés?
01:45 vagyok, köszönöm aki válaszolt nekem. Nem tudom, lehet, hogy megtréfált bár nem tudom mi oka lett volna rá, nem voltunk olyan viszonyban na mindegy.
Kérdező: én újra tenném a gépet. Úgy értem format és újra fel a windowst. Aztán msn és mindenféle e-mal jelszót megváltoztatni valami jó nehézre.
Azokat a sz.arokat meg ezáltal törölném és ennyi.
Kitudja lehet, hogy valami új vírus vagy franc tudja mik vannak már. Vagy egyszerűen átküldte valaki. Nekem is küldözgetett haverom egy időben msn beszélgetéseket, hogy olvassam már el mi volt és hogy szerintme mit gondol a csaja stb.
A párodban pedig inkább bízz meg. Ez amúgy sem jelent semmit, hogy valakivel ismerkedett, ennyi szórakozás csak jár neki.
A Mailer Daemon-t akkor is kaphatod vissza ha telitve van az email fiokja.
Nekem valos email cimre is szokot igy visszajelezni, akkor szolok az illetönek és törli a dolgait, hogy át tudjak küldeni bármit is.
Igazatok van. Viszont beszéltem az illető lányokkal (2-vel a három közt) és az egyik A-t mond a másik meg B-t. Az egyik a párom nevét mondja a másik meg a párom bátyának a nevét. Szóval nem tudom, hogy mi a helyzet. Mind a kettő másik fiúnevet mond. A harmadik ember meg nem tűnik fel.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!