Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » DURVA! Idegen MSN beszélgetés...

DURVA! Idegen MSN beszélgetés a gépen. Honnan jöhetett?

Figyelt kérdés

A gépemen (laptopomat) csak a párom és én használom. Viszont most egy eléggé érdekes (ismerkedős) félig naplózott beszélgetést találtam a gépemen. Természetesen idegen MSN címmel, melyet én nem ismerek.

Lehetséges esetleg az, hogy valami hacker a "távolból" ezt felrakta a gépemre, vagy ez tényleg valós beszélgetés?

2010. máj. 18. 01:26
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

1. Kétlem, hogy hacker lenne, kit érdekel a ti életetek?

2. Ha azon a gépen van, akkor

a. a párod volt álnéven.

b. a párod lementette valaki beszélgetését.

Hogyan kutakodj?

Jelentkezz be a párod MSN címével, és keress rá az említett névre.

Nézd meg, hogy az adott név vagy email cím meg van-e jegyezve valahol a gépen.

Lépj be a közösségi oldalaira(wiw, myvip), és keress utalásokat a párbeszédben lévőkre.

Stb stb...

2010. máj. 18. 07:24
 22/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem nincs meg a párom jelszava, viszont azt mondta, hogy ő mindent megmutatna nekem. Nagyon hitelesen bizonygatja, hogy nem ő volt. Viszont nem értem. A tények meg ott vannak...
2010. máj. 18. 07:31
 23/34 anonim ***** válasza:
67%
más is használja a gépedet, illegálisan távolról...
2010. máj. 18. 07:43
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Még ha hacker is lenne... Nekik több tudásuk van attól, hogy MSN-ezésre használjanak feltört számítógépeket. Ott a párodnak lesz valami kis mutyija. A leírtakat meg nem kell szó szerint venni. Attól, hogy napszemüveget ír, meg boroskólát meg napfényt, még lehetett a pincében, esőben, ásványvízzel is. A chatben az a "szép", hogy nem kell őszintének lenni...
2010. máj. 18. 07:47
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel azt az idegen msn címet és kérdezd meg, kicsoda is ő és mit keresett a gépednél.
2010. máj. 18. 07:54
 26/34 anonim válasza:
100%

Aprilis 30 an korhazban voltam es meg mondtam is a novernek, hogy milyen szep ido van, inkabb kirandulnek helyette.

99, 9% hogy a parod volt. Hogy hitelesen tud bizonygatni...hmm..A teny az teny. Biztos hogy van valami ami miatt valtozatossagra vagyik. Hogy megmutattad neki/ rakerdeztel, ha esze van, tobbet nem MSN ezik arrol a geprol. Inkabb elmegy internet kavezoba. Hulye hacker legyen a talpan, aki meg raadasul no is, es Bubu nevre hallgat, es pont a te szamitogepedrol cseveg. A hackerek nagy szazalekban bizony pasik.

Ne hagyd magad hulyiteni.

2010. máj. 18. 07:55
 27/34 anonim válasza:
100%
Szerintem a párod ál-MSN címe!
2010. máj. 18. 08:27
 28/34 anonim válasza:

Volt egy hasonló sztori a barátnőméknél is. Számítógép, mobilinternet, nem korlátlan. Kijött a számla, valamit horribilis összegről. Hát barátnőm párjának a kedve öccse töltögetett le ezt-azt és úgy belejött, hogy nem bírt leállni. természetesen a gépről átmentett mindent pendrive-ra, nem hagyott nyomot. Végül kiderült.

Nem lehet, hogy valami ilyesmi áll a háttérben, valaki a rokonok közül a te gépedről msn-ezett.

Vagy tényleg a párod pót msn-je, jó hogy nem vallja be, hogy az övé.

2010. máj. 18. 08:53
 29/34 anonim válasza:

Tudom hülyeségnek hangzik, de nálam pl volt olyan amikor bekapcsolva hagytam az msnt, egyszer csak bejött egy csevegőablak, 3 ismeretlen címmel, épp csoportos beszélgetést folytattak..:D angolul.. egyiket sem ismertem, azt sem tudom hogy jött be.. a msnem meg naplózza minden beszélgetést, így ezt is elmentette.. én ezek után nem lepődök meg semmin, ez szerintem valami vírus volt ..

Visszatérve a tiédre, ha magyarul beszélgettek, akkor biztosan valaki ült a gépnél akkor...a hackerek nem hiszem hogy pont a te gépeddel akarnának ilyet játszani, meg miért is tennék?

" Nekem nincs meg a párom jelszava, viszont azt mondta, hogy ő mindent megmutatna nekem" ha mindent megmutatna neked, akkor miért nem kérdezd meg a jelszavát, és ennyi.:)

2010. máj. 18. 13:35
 30/34 A kérdező kommentje:

NA ami eddig kiderült. Tudjátok, hogy mi? A legdurvább az az, hogy az összes címre (mindenkinek aki csevegett) próbáltam írni e-mailt, de mindegyiket visszadobta a kedves MAILER DAEMON, hogy nem létezik a cím.

Akkor most mi lehet?

2010. máj. 18. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!