DURVA! Idegen MSN beszélgetés a gépen. Honnan jöhetett?
A gépemen (laptopomat) csak a párom és én használom. Viszont most egy eléggé érdekes (ismerkedős) félig naplózott beszélgetést találtam a gépemen. Természetesen idegen MSN címmel, melyet én nem ismerek.
Lehetséges esetleg az, hogy valami hacker a "távolból" ezt felrakta a gépemre, vagy ez tényleg valós beszélgetés?
1. Kétlem, hogy hacker lenne, kit érdekel a ti életetek?
2. Ha azon a gépen van, akkor
a. a párod volt álnéven.
b. a párod lementette valaki beszélgetését.
Hogyan kutakodj?
Jelentkezz be a párod MSN címével, és keress rá az említett névre.
Nézd meg, hogy az adott név vagy email cím meg van-e jegyezve valahol a gépen.
Lépj be a közösségi oldalaira(wiw, myvip), és keress utalásokat a párbeszédben lévőkre.
Stb stb...
Aprilis 30 an korhazban voltam es meg mondtam is a novernek, hogy milyen szep ido van, inkabb kirandulnek helyette.
99, 9% hogy a parod volt. Hogy hitelesen tud bizonygatni...hmm..A teny az teny. Biztos hogy van valami ami miatt valtozatossagra vagyik. Hogy megmutattad neki/ rakerdeztel, ha esze van, tobbet nem MSN ezik arrol a geprol. Inkabb elmegy internet kavezoba. Hulye hacker legyen a talpan, aki meg raadasul no is, es Bubu nevre hallgat, es pont a te szamitogepedrol cseveg. A hackerek nagy szazalekban bizony pasik.
Ne hagyd magad hulyiteni.
Volt egy hasonló sztori a barátnőméknél is. Számítógép, mobilinternet, nem korlátlan. Kijött a számla, valamit horribilis összegről. Hát barátnőm párjának a kedve öccse töltögetett le ezt-azt és úgy belejött, hogy nem bírt leállni. természetesen a gépről átmentett mindent pendrive-ra, nem hagyott nyomot. Végül kiderült.
Nem lehet, hogy valami ilyesmi áll a háttérben, valaki a rokonok közül a te gépedről msn-ezett.
Vagy tényleg a párod pót msn-je, jó hogy nem vallja be, hogy az övé.
Tudom hülyeségnek hangzik, de nálam pl volt olyan amikor bekapcsolva hagytam az msnt, egyszer csak bejött egy csevegőablak, 3 ismeretlen címmel, épp csoportos beszélgetést folytattak..:D angolul.. egyiket sem ismertem, azt sem tudom hogy jött be.. a msnem meg naplózza minden beszélgetést, így ezt is elmentette.. én ezek után nem lepődök meg semmin, ez szerintem valami vírus volt ..
Visszatérve a tiédre, ha magyarul beszélgettek, akkor biztosan valaki ült a gépnél akkor...a hackerek nem hiszem hogy pont a te gépeddel akarnának ilyet játszani, meg miért is tennék?
" Nekem nincs meg a párom jelszava, viszont azt mondta, hogy ő mindent megmutatna nekem" ha mindent megmutatna neked, akkor miért nem kérdezd meg a jelszavát, és ennyi.:)
NA ami eddig kiderült. Tudjátok, hogy mi? A legdurvább az az, hogy az összes címre (mindenkinek aki csevegett) próbáltam írni e-mailt, de mindegyiket visszadobta a kedves MAILER DAEMON, hogy nem létezik a cím.
Akkor most mi lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!