Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » DURVA! Idegen MSN beszélgetés...

DURVA! Idegen MSN beszélgetés a gépen. Honnan jöhetett?

Figyelt kérdés

A gépemen (laptopomat) csak a párom és én használom. Viszont most egy eléggé érdekes (ismerkedős) félig naplózott beszélgetést találtam a gépemen. Természetesen idegen MSN címmel, melyet én nem ismerek.

Lehetséges esetleg az, hogy valami hacker a "távolból" ezt felrakta a gépemre, vagy ez tényleg valós beszélgetés?

2010. máj. 18. 01:26
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
88%

Most miért?

18:30-kor még nincs sötét.

Simán lehet, rengeteg pózer van, aki akkor is hordja a napszemüvegét, amikor nem vakít a nap.

2010. máj. 18. 02:01
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Párod szereti a boros kólát?

Gyakran hordja a napszemüvegét?

Szokott a teraszon kint ülni?

Bubu becenévre hallgat?:D

2010. máj. 18. 02:02
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

ma 01:45 Msn discovery nevű programban, hogyha a beszélgetőpartnered !imitate parancsot ír be, és utána egy szöveget, akkor a Te olvasatodban úgy néz ki, mintha Te írtad volna be. Pedig hát nem, hanem a partnered.

Megtréfált akivel beszéltél.

:)

2010. máj. 18. 02:08
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a kérdésre válasz: nem lehet, hogy a párodnak küldte át valaki ezt a beszélgetést? Hogy nézze meg? Kérdezz rá szerintem!
2010. máj. 18. 02:10
 15/34 A kérdező kommentje:
Természetesen rákérdeztem, de nem ő volt.
2010. máj. 18. 02:15
 16/34 A kérdező kommentje:
Nem azért kérdezem, mert az MSN partnere pózer lenne, hanem arra lettem volna kíváncsi, hogy lehetett e abban az időben napozni :D
2010. máj. 18. 02:16
 17/34 anonim válasza:
100%
Ajj, simán át lehet küldeni bármelyik naplózott beszélgetést bárkinek a gépére. Ha csak töredékes, akkor valószínű, hogy az, mert minek lenne töredékes a saját gépen, hisz azon ott vannak a tárolt smilek, a dekódoló xml, stb. Ráadásul ha Live Plusa van, az meg megint egy külön fájlba ment ezen kívül.
2010. máj. 18. 02:22
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

"... hogy lehetett e abban az időben napozni :D..."

Igen ha az illető egy déli/afrikai országban nyaral és onnan internetezik. Akkor ez ráadásul ok arra hogy felvágjon vele, "hogy bezzeg ő" és még csak nem is pózer.

2010. máj. 18. 06:04
 19/34 anonim válasza:
100%
Ha csak az a kérdés hogy jó idő volt e idén április 30-án akkor a válasz igen, jó idő volt és este fél 7-kor még lehettett ücsörögni kint a lemenni készülő napsütésben.
2010. máj. 18. 06:15
 20/34 anonim ***** válasza:
68%

Kezdő netező vagyok, MSN-t nem használok csak skype-t, ezert lehet, hogy baromság, amit írok!

A skype-ra bárhol, bármikor, bármilyen gépről be tudok jelentkezni és el tudom olvasni az addigi cseteléseimet, nem? Az msn nem így működik? Nem történhetett meg, hogy a párod egy másik gépről msn-ezett, aztán otthonról a ti gépeteken elolvasta ismét az üzenetet? A skype-on a barátom fiókját egyszerre 3 gépen nyitottuk meg: én itthon, a felesége otthon és a barátom a munkahelyen!

2010. máj. 18. 06:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!