Kaphatnék pár "durvább" Dark Web linket?
Figyelt kérdés
Nagyon megnéznék pár linket, fél óráig írogattam a linkeket a tor böngészőbe de, semmit sem találtam. Tisztában vagyok azzal hogy ha esetleg valaki tudna küldeni miket láthatok. Az olyan válaszokkal nem is fogok foglalkozni hogy: "Én tudok, de hogyha nem találsz magadtól akkor inkább nem is küldök".2017. ápr. 6. 18:12
1/4 anonim válasza:
Én tudok, de hogyha nem találsz magadtól akkor inkább nem is küldök.
De komolyan, szerinted ki fog neked idetolni egy rakat pedofil meg csonkításos nekrofil linket? És szerinted meddig lenne itt? Szerinted ezek a dolgok véletlenül vannak elrejtve az átlag netező elől?
2/4 Hominida válasza:
Én nem tudok, de olyan idióta sem lennék, hogy megkérdezném a sarki bisztróban, hogy hol van a legközelebbi pedofil klub.
3/4 anonim válasza:
Ez egy clearnet oldal, de TORon keres: [link]
Ezzel meg tudsz találni oldalakat.
4/4 anonim válasza:
Ugyan úgy mint már másoknál is említettem. Ha arra nem vagy hajlandó hogy keresgélj akkor már most azonnal hagyd abba a darkwebezést mivel 10 perc után megunod a keresgélést. Rengeteget kell ott keresgélni hogy találj valamit. Ezért sem fognak neked segíteni ilyen módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!