Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kaphatnék egy kis felvilágosít...

Kaphatnék egy kis felvilágosítást a Tumblr használatáról?

Figyelt kérdés

Nagyjából tisztában vagyok vele, hogy mit hogy kell csinálni, de néhány dolgot nem értek.

Például, hogyan kell úk tag-et létrehozni? Csak azokat írhatom be tag-be, amiket kidob a Tumblr. Nem lehet új tag-eket létrehozni?

Valamint, ami a legtöbb Tumblr-öst foglalkoztatja: Hogyan szerezzek követőket? Nem bírom felfogni, hogy egy-egy magyar Tumblr-os blog bejegyzésén hogyan lehet mondjuk több, mint 6000 notes.

Mit tehetek ezért, hogy az én Tumblr-ömet is kövessék?

Konkrét témám nincs, a saját nevemen vagyok beregisztrálva, vagyis igazából nem a rendes, de nem olyan mint pl. amit sok Tumblr blognévnél látok: "elettelengyotrelem, csillamfaszlama" stb nevek.

Csak ilyen vegyes blogot szeretnék, ahova bármit kirakhatok, nem úgy, mint Facebookra, mert itt nincsenek ismerőseim, és nem is felismerhető, hogy a blog az enyém.

Persze vágyok arra, hogy az én bejegyzéseimet is kövessék, mert olyan rossz érzés, hogy kiírok egy bejegyzést, és sehol semmi.

Angolul is jól tudok, szóval ilyen posztokat is szívesen publikálnék.

Haladó Tumblr-ösök adnának ötleteket?

2015. jún. 15. 20:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia. :)

Első kérdésedre a válasz: lehet új tag-eket létrehozni, miért ne lehetne? A tag mezőbe beírod amit szeretnél, entert nyomsz és automatikusan tag-et csinál belőle.

Második: Miért ne lehetne magyar poszton olyan sok note? Nincs előrendelve hogy csak külföldiek lehetnek népszerűek ezen az oldalon. Pl.: Ha valakit sokan ismernek más oldalról akkor ezt is sokan megtalálják. Én ehhez azt ajánlom hogy tag-elj sokat, DE én még mindig azt pártolom amikor a tag-eknek közük is van ahhoz, amit felraksz/kiírsz. Ha csak népszerű szavakat benyomkodsz, annak sok értelme nincs, csak holmi követőket szerzel, de szerintem ez nem dicsőség. Légy türelmes és dobd fel valami egyedivel az oldalad. Akár általad készített képekkel, írásokkal, stb. Légy kreatív és ne azon aggodalmaskodj, hogy hányan követnek. Van aki csak azért követ be, hogy visszakövesd aztán ő szépen, csendben kikövet. Undorító.

Attól hogy nem olyan a cím mint másé, még lehet jó. Én az egyediség híve vagyok, nem bírom a tömeg embereket.

Ismételni tudom magam csak: találj ki valami kreatívat és légy türelmes. Elhiszem, hogy jól esik ha sokan reblogolnak valamit, de nem erről szól maga az oldal.

2015. jún. 18. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!