Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A youtube az egyéni gameplay-é...

A youtube az egyéni gameplay-ért fizet?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, ha csinálok videókat arról, ahogy játszom és ha egy időt után lesznek nézőim és 50-100 ezer nézettséget is sikerülne összeszednem a videóimra, akkor ezért fizetne a youtube?

2017. ápr. 4. 20:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Miért? Most elpocsékolt idő a játék? :)

Én is játszok néha. Legutóbb egy huzamban 20 órát, mert végigvittem egy játékot. Ha már megvettem és volt rá időm egyben ennyi időm hétvégén. Én nem akarom érte a pénzt mert jót szórakoztam és ez nekem minden pénzt megér.

Vagy a kedvenc ételem evéséért is pénzt akarjak hogy megérje megenni? :) Mondd meg te!

2017. ápr. 6. 18:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen igazad van, az a lényeg, hogy azt, hogy jól érezzük magunkat mindenképp meg kell fizetni, ha épp egy jó kajától érzed jól magad vagy attól, hogy elmész a vidámparkba, akkor pénzt kell érte fizetni, ha pedig attól érzed magad jól, hogy játszol akkor az időddel fizetsz. Én úgy gondolkodok, hogy azt az időt amit a játszásra fordítanék, addig valami hasznosat is csinálhatnék ami megtérül. De egyértelmű, hogy a szórakozást és azt, hogy jól érezzük magunkat nem kell meg tagadni, mert egyszer élünk a földön :)
2017. ápr. 6. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!