Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tieteket mi fog meg egy...

Tieteket mi fog meg egy youtube videósban?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam rajta hogy elkezdek tartalmat gyártani a youtubra és játékfelvételekre gameplayekre gondoltam.Ne mondja senki hogy abból sok van stb sok új videós van ha megnézitek aki nem rég kezdte és ezzel futott be :) Persze nem most kezdeném el hanem nyáron :) Akkora tudnék egy jó gépet és mikrofont beszerezni :) Mikrofonra Auna mic 900B-re gondoltam el se kezdenék videózni egy normális mikrofon nélkül.Beszédkéségről hát be se áll a szám szerintem nem lesz probléma a kommentálás :) Amilyen videókra gondoltam : GTA 5 összevágott ökörködés később miután néz egy kevés ember végigjátszás a játékból :) This War of Mine aki nem ismeri az nézzen után nekem nagyon tetszik :) Vagy összevágott Bf1 videók. Nem hiszem hogy sokszor lenne egybe feltöltött videó mindig ilyen montázsokat csinálnék mint a magyar Kontroll csatorna aki GTA 5el is foglalkozik!Legelső szempont a humor lenne ezért nem hagynám ki a south park játékokat meg néhány ilyen ökörködős játékot :D És ha ez összejön mennyi feliratkozó után ajánljátok a greenscreent és a facecamot ? :) Ja és nyáron 15éves leszek szóval már nem is annyira fiatal de még abban a korban vagyok.

2016. dec. 28. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
18%
hejj már most se tod hogy mit akarsz csak azt akarod h legyen szubszkrájb meg lájkinkább ne is kezdj bele. egyébként 15 évesen még lego menjen és ne yt videjók gyártása
2016. dec. 28. 22:08
 2/4 A kérdező kommentje:
De tudom mi lenne :) Ezek amiket leírtam pár elképzelés a sok közül :) Amúgy még mindig szeretem nyugi a legót csak nem épitgetni hanem kitenni díszként :) #starwarsfan
2016. dec. 28. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:

OFF: Ne haragudj ha kicsit sértő leszek, de legalább őszinte.

A legutolsó amit nézek azok a gameplayek.

Mondj nekem kérlek legalább 7 olyan videóst aki nemrég kezdte és gameplayekkel kezdte és ezzel futott be?

Az hogy be nem áll a szád, még nem jelenti azt hogy jó a beszélőkéd. Ismerek olyan embert, aki sokat dumál de meghülyülsz tőle, és az ellenkezőjét is. Alig beszél, de amikor igen, akkor nagyon hatásosan csinálja.

GTA V és BF1 ökörködés engem speciel nem érdekel, és nem tudom hogy vannak vele a többiek. VÉLEMÉNYEM SZERINT: nem sok embert érdekelne.

Humor. Az erőltetett humor sosem jó. Arra rá kell érezned, hogyha alapból nem vagy vicces, akkor ne erőltesd mert nem sül ki belőle jó.

Egy vágásra alkalmas gép kb 200.000 magyar forint. Mikrofon 20k. Emellé még egy kamera sem ártana ami 10-20k. Nyárig össze kell szedned 230-240k-t.

És most jöjjön az én véleményem:

Mi fog meg egy videósban?

- A fellépése a kiállása és a stílusa. Emellé persze a jó beszélőke jön. (Lásd Szirmai. Össze sem lehet hasonlítani Unfielddel).

Hogy mit NEM akarok látni?

- Tucat gameplay videókat, és unalmas vlogokat.

Mit akarok látni?

- Egyedi minőségi tartalmat, remek stílussal "megbolondítva".

Tipp:

- FHD minőség, normális bitráta. Ezentúl meg kellene tanulnod a Sony Vegas kezelését eléggé jól.

Szummázva:

- Legyél egyedi. Mind stílusban, mind tartalomban. Kerüld a gameplay videókat, mert rengeteg van belőlük. Elég beírni: "GTA V WTF Moments" / GTA V Funniest Momments" / "BF1 The funniest montage"

Találsz egy tucatot.

Gyártsd egyedi tartalmat. Minden legyen egyedi. A zene a vágás stílusa, az intró, az előadásmódod, és persze a témád.

Enélkül csak nagyon nehezen fogsz elérni bármit is.

És ne a híresség és a pénz miatt kezdj el videózni. Én mindig azt mondom, hogyha videózol, és az első 3 hónap alatt egyszer sem merült fel, hogy mennyi pénzt kaphatsz érte, vagy hogy hány lájk jön majd erre, akkor szereted igazán csinálni a videózást...

2016. dec. 28. 22:21
 4/4 A kérdező kommentje:
A másodiknak köszönöm a válaszát sokat segítettél nyárig fogok erre törekedni :) Az első válasza hát figyelj ez az oldal nem beszólásokról szól hanem a kérdezőnek kell segíteni esetleg tanácsot adni :)
2016. dec. 28. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!