Valaki meg mondaná mit szeretnek ebben a You-tube videósban, szerintem undorító amit csinál?
Figyelt kérdés
Látom,hogy nagyon sokan nézik,de nem értem hogy miért.Igazából néha én is megnéztem egy két videóját,mivel német és én pedig németet tanulok.Viszont ez a legújabb videója engem nagyon kiakasztott,rengeteg ember éhezik világszerte,ő pedig csak úgy pazarolja az ételt,és ezt csak a nézettségért.Nem tudom ki hogy van vele de szerintem ez egyáltalán nem vicces,inkább szánalmas.Ti mit gondoltok erről?
2016. nov. 3. 15:52
1/6 anonim válasza:
Korábban nem hallottam róla, ebből is fél percet néztem meg, és nem is fogok vele többet foglalkozni, mert egyszerűen nem érdekel. Teljesen felesleges ilyesmin idegeskedni. Ő talált egy módot arra, hogy különösebb erőfeszítés nélkül némi hírnevet és pénzt szerezzen, ami dicséretes. Neked semmi kapcsolatod nincs vele, nem tudsz változtatni a tevékenységén, tehát összességében semmi értelme annak, hogy nézd és felidegesítsd magad rajta.
2/6 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.Én 25másodpercig néztem.Nem volt szimpi a pali,és elkattintottam.
3/6 anonim válasza:
1 nyilván a SAJÁT pénzéből vette
2 ha megenné attól még az éhezés megmarad
3 nem az ő feladata felszámolni az éheuést
4/6 anonim válasza:
Ha nem pazarolja az ételt, akkor az éhezőknek több jut? Nem előlük eszi el.
A kérdésre válaszolva, passz. Számomra teljesen érdektelen, mint minden vlogger.
6/6 anonim válasza:
Nekem személy szerint tök nyolc mit csinál azzal amit a saját pénzén vesz. Ha pazarol ha nem: nem fogja megváltani az éhezőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!