Szeretnék jobban össze ismerkedni egy nővel, barátság szinten, szerintem jó ivócimborák lennénk, mit tegyek? (nő vagyok én is)
Gyakorlaton voltam és oktatómnak van egy kolléganője.
Nagyon jó fej rendes nő. Korához képest nagyon fiatalos jó nem öreg, 35 éves :D Viszont sokat jár szórakozni,párja nincsen.Egyedül neveli a fiát.
Viszont amíg ott voltam gyakorlaton,meg vissza járok még hozzájuk és annyi mindent meséltek,meg hogy mikor isznak milyen bolondok. Én is szeretnék velük inni,bulizni. Gyakorlaton józanon is kész kabaré az egész hangulat :D Viszont fogalmam sincs ezt hogy kivitelezzem. Már célozgattam nem egyszer.De sajna sose lett belőle semmit.
Mondjuk ha velem akart volna bulizni,lett volna lehetősége elhívni vagy szólni. Nem egyszer volt a helyi szórakozóhelyen. Mindig örömmel meséli ha ott vagyok ilyen-olyan volt a hely stb.
Vagy egyszer hívjam el? De lehet az meg furán venné ki magát :D
Nem akarok semmi többet,csak bulizgatni vele igazából.
Elég nagy a kor különbség én 23 vagyok. De azért jól elbeszélgetünk meg szerintem tök jó buli partnerek lennénk :)
Jó,de én azért kicsit félénkebb típus vagyok. Nem szoktam semmiben sem annyira kezdeményezni :/
De majd elhívom őket vmikor. Max nemet mondanak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!