Hogyan lehet elérni, hogy sokan nézzék a gameplay videókat?
Cimkézésen is múlik.
Én egyszer feltöltöttem egy filmet hülyeségből. 250-en feliratkoztak rám, és volt 240 ezer megtekintés rajta :D
A filmekre mindenki kap. Elsőnek tölts fel pár filmet, majd jön egy kis kör aki ismerni fogja a csatornád. Ha annak a negyede nézi majd a gameplay-eidet, az már bőven jó.
Vigyázz, hogy a film ne sértsen semmilyen jogokat, különben letörlik.
Ha érvényesülni akarsz, olyat kell nyújtani amit más nem, vagy csak kevesek csinálnak. Gameplaynél ez a premierjáték a megjelenés napjától. Persze pár százezres befektetés kell előtte, hogy legalább FullHD-ban 60 FPS stream meglegyen, meg az állandó 60 eurós premierárak amit kicsengetsz az áruházakban.
Minden másból millió gameplay van már százezer csatornán. Millió+egyedik verziód senkit nem fog érdekelni.
Mindenki csak azokat a gameplayeket nézi, amik az első oldalon dob ki találatként, a többin kevés néző van.
Saját példámat említve, AVP-én országos 3-adik lettem, feltettem 4 hentelős videót, a negyedik oldalra tette a videóimat, teljes nézettség 27 megtekintés, 19-en írták : Hacker videó, egy újabb noob a hackjával, öreganyám is jobb, stb.
Warrockon ranglista második voltam 2008-tól egészen 2012-ig, 22 videón totál 15 megtekintés :)
Részegen felraktam, ahogy a kutyám sz***rik, majd megfordul és megeszi, több mint 17k megtekintés 8 nap alatt, végül törölték a videóm, nem is értem miért :)
Tehát hiába vagy egy gaméban az élbolyban az még semmit nem jelent!
Válaszolnál kérlek néhány kérdésemre.
Melyik gaméval játszol?
Milyen szinten vagy rajta?
Elértél-e valami helyezést egy versenyen?
Tudsz-e speciális trükkökkel és taktikákkal szolgálni mások számára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!