Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Switchen kell porttovábbítás?

Switchen kell porttovábbítás?

Figyelt kérdés
Annyi lenne a kérdesem, hogy a router elé bekötök egy switchet akkor annak kell porttvábbítást állítani? (A routeren van beállítva)
2017. ápr. 4. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:

A switch (hacsak nem ipari, managelt switch) a 2. rétegben dolgozik, semmit sem tud az IP-ről vagy a portokról, tehát nem is tudsz rajta állítani semmit.

De mit akarsz elérni a dologgal? Ha a szolgáltatód csak egy IP címet ad, akkor hiába dugsz bármit még a switchre, nem fogsz netet kapni.

2017. ápr. 4. 11:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Kissé komplikált de akkor leirom.

Szóval egy Lan partyra én hostolok cs go servert és úgy akarjuk megoldani hogy Lanon és kívülről is lehessen kapcsolódni. Na ugye ahhoz hogy más hálózatból tudjanak kapcsolódni ahhoz kell a porttovabbitas...

2017. ápr. 4. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Tiszta sor, hogy kell a port továbbítás, de akkor mi a frászért akarod a switchet a router ELÉ kötni? Router csinálja a port forwardot a net felől, utána mehet a switch, azon meg akárhány gép.
2017. ápr. 4. 18:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Jah bocsánat az hogy a router elé kötöm be az elírás volt (én is arra gondoltam hogy utána kötöm be :))

Azt én is tudom hogy kell a porttovabbitas, köszi a válaszokat!

2017. ápr. 5. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!