Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudok portforwardolni?

Alixx kérdése:

Miért nem tudok portforwardolni?

Figyelt kérdés

Helló,van egy ZTE zxhn h298n modellü routeren ezen szeretnék portforwardolni, csinálni egy szerver (ts2-mat) kinyitottam a portokat manuálisan, automatikusan is de néztem egy port checkert is de azt írta zárva van az összes port tcp meg udp port is és vajon miért lehet ez?

Egyáltalán lehet ezen a routeren portforwardolni vagy sem egyébként a szolgáltatónk adta.

2016. szept. 2. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Tehát ha jól értem a routeren már beállítottad? Át van engedve a számítógép tűzfalán?
2016. szept. 2. 15:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Kimenőbe kell ugye,amúgy nincs mert másik routeren csak kiengedtem és ment is a szerver
2016. szept. 2. 15:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Na akkor kimenőbe van most már rá egy szabály
2016. szept. 2. 16:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Most nézem ts3-mat amúgy. Fáradt vagyok ._.
2016. szept. 2. 16:06
 5/7 A kérdező kommentje:
na most egy másik routerről vagyok most csak port forwardoltam és ennyi tűzfalon sincs engedve port csak a szerver "futtató" exe fájl
2016. szept. 2. 19:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak hát így meg az a telefon nem megy szóval még várom az ötleteket
2016. szept. 3. 09:35
 7/7 anonim ***** válasza:
a gépen amire pf. akarsz be van állítva belső fix ip?
2016. szept. 3. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!