Minecraft szerver port forward nem működik?
Egyszer, még régebben sikerült egy normális portot nyitni, ami működött is az első router-restartig... Tudtommal a server.properties-ben nem kell semmilyen IP-t beírni.
Mindent nagyon ügyesen és okosan beállítottam, megnyitottam a portot is. A yougetsignal port-ellenőrzője nemet írt, mint ahogy a többi is. Minden tűzfalat kikapcsoltam, de így sem működik. Amiket beírtam:
Local IP address: 192.168.0.1
Local start port: 25565
Local end port: 25565
External IP address: [A gépem IPv4-je]
External start port: 25565
External end port: 25565
Protocoll: BOTH
Description: Minecraft
Enabled: Yes
Próbáltam újraindítani a routert, hátha, de úgysem működött...
Router: Sagemcom 3686
Nem hinném hogy szükséges, de a gépem egy Late 2012 Intel iMac, OS X 10.11 El Capitain rendszerrel.
Ha esetleg van valakinek ez a vackos router, és megcsinálná, lefotózná, és belinkelné a képeket, annak nagy piros pont, és köszönet.
A szerver a barátokkal való együtt hülyülésre lenne alkalmazva.
állíts be a gépnek fix belső ip-t(192.168.0.1xy) address reservation-el amihez a mac címet kell beírni
ês annak engedélyezd a portot
de ha nincs statikus ip-d hozzá se kezdj
Én is megpróbáltam régen portot nyitni a routeren, csak nekem az volt, hogy a szolgáltató egyből felfüggesztette a netet és mikor felhívtam, azt közölték hogy ne nyissak portot, hanem vásároljak szervernetet.
Bár elgondolkodtató ez a téma is, amit a kedves kérdező kérdezett.
Majd ha legközelebb portot nyitok odafigyelek ezekre a dolgokra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!